14. augusta dienas horoskops – nebūs glābiņa!

Uzzini, kas zodiaka zīmes sagaida šodien!

AUNS Tev šodien nevajadzētu steigties ar lēmumu pieņemšanu. Vajag sistematizēt savus plānus, lai neizveidojas juceklis, no kura nevarēsi tikt vaļā.

VĒRSIS Rīta stundas tev būs īpaši svarīgas, jo tajās daudz vienkāršāk būs sasniegt to, kam būsi pielicis lielas pūles. Ļauj cilvēkiem sevi novērtēt, tas tev nāks par labu.

DVĪŅI Tev pastiprināta uzmanība jāpievērš naudas lietām – nedrīksti neko laist gar ausīm un acīm. Veiksmīgi darījumi, kas saistīti ar īpašumiem.

VĒZIS Lai arī kas šodien nenotiktu, tev ir jāatceras, ka svarīgākais ir tas, ka tu nebūsi viens. Blakus būs tie cilvēki, kuri ir gan tava laika, gan uzmanības vērti.

LAUVA Pieturies pie noteikumiem un tradīcijām. Tas ir vienīgais veids, kā panākt to, ko esi iecerējis. Šodien tevi apliecinās tavs materiālais statuss un fiziskais izskats.

JAUNAVA Līdz vakaram visa diena būs maģiska. Vakarā būs jāsastopas ar realitāti. Darbi sāks krāties un liksies, ka tev vairs nav nekāda glābiņa.

SVARI Rīta pusē pārdomā visus savus plānus, jo tajos ir ieviesušās nepilnības. Rūpīgi seko līdzi detaļām, citādāk šādā veidā iedzīvosies pamatīgās nepatikšanās.

SKORPIONS Komunikācija ar kādu cilvēku būs īpaši sarežģīta, jo sirdī darīsies kas cits nekā galvā. Tomēr ir jātiek galā ar neskaidrajiem jautājumiem.

STRĒLNIEKS Tavi panākumi būs atkarīgi no tavas atbildības sajūtas. Ja parādīsi, ka esi par sevi pārliecināts un spēcīgs cilvēks, sasniegsi necerēto.

MEŽĀZIS Noteikti pastāvi par sevi, tev tas būs vajadzīgs. Citi gribēs tev uzkāpt uz galvas, bet tev ir jācenšas tas pamanīt. Ieklausos, ko tev saka tuvinieki!

ŪDENSVĪRS Tu vēlēsies noiet no iepriekš iemītas takas – tas ir labi, jo tev vajag pārmaiņas. Visi nevarēs tev pakalpot, tādēļ ierobežo savas prasības.

ZIVIS Sasniegsi labāku iznākumu nekā būsi cerējis. Visiem nav jādanco pēc tavas stabules, tādēļ būs arī šādas tādas vilšanās. Neatstāj pienākumus uz vēlāku laiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru