14. jūlija dienas horoskops – nenoraidi jaunas iespējas!

Auns Neliela deva spontanitātes uzlabos tavu pašsajūtu. Mēģini atjaunot attiecības ar kādu sen nesatiktu draugu!

Vērsis Radošas un interesantas aktivitātes ir tas, kas tev šodien būtu jāizbauda. Nekādā gadījumā nenoraidi iespēju izmēģināt kaut ko jaunu!

Dvīņi  Reizēm cilvēku rīcība pasaka vairāk nekā viņu vārdi, tāpēc akli netici katram solījumam, kas uz tevi tiek attiecināts. Esi mazliet skeptisks!

Vēzis Dzims spontānas un tev neraksturīgas idejas. Gribēsi izdarīt kaut ko pavisam citādāku, tikai ar apdomu! Mieru meklē ģimenes lokā.

Lauva  Radīsies vēlme lauzt visus stereotipus un aplamos pieņēmumus par sevi. Tik uz priekšu! Rīcība, iespējams, nebūs pilnīgi pretēja, bet neierasta gan!

Jaunava  Šodien nāksies paskatīties pašam uz sevi. Nekritizē citus par tām īpašībām, kuras raksturīgas tev pašam!

Svari Dzīves balansa stabilizēšanai nāksies veikt zināmas izmaiņas. Lielas vai mazas – tas ir atkarīgs no tevis!

Skorpions Tava iepriekšējā pieredze tev daudz ko ir iemācījusi un likusi saprast. Balstoties uz pagātnes notikumiem, centies pieņemt arī jaunus lēmumus, reizēm vēsture mēdz atkārtoties.

Strēlnieks Atmaksas stunda! Visas tavas darbības un vārdi šodien nāks atpakaļ ar divtik lielu sparu, neatkarīgi no tā, cik pozitīvi vai negatīvi pirms tam biji rīkojies un izteicies.

Mežāzis Kad tev būtu jādomā par aktuālo problēmu risināšanu, viss, ko vēlēsies darīt, būs izklaidēties. Sakārto domas un iesākumā izdari nepieciešamo!

Ūdensvīrs Lai arī kas šodien nenotiktu, pie nelabvēlīgiem notikumiem un apstākļiem citus mēģini nevainot. Kas zina, varbūt tu pats esi vainīgs!

Zivis Šodien būs vēlme tiekties pēc romantikas, tāpēc apzinies, ka tavām iespējam nav absolūti nekādu robežu, tikai tici sev un saviem spēkiem, viss izdosies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru