14. jūnija dienas horoskops – viss nāks atpakaļ!

Auns Šodien būs jāpiedzīvo diezgan liela vilšanās, tomēr nenokar degunu un mēģini pārkāpt tam pāri. Viss nav tik slikti, kā tu varbūt iztēlojies.

Vērsis Nāksies saskarties ar ne visai patīkamu situāciju. Šķitīs, ka mērķiem nav bijusi nekāda jēga, tomēr vēlams būtu nesteigties ar lēmumu pieņemšanu.

Dvīņi Lai arī kādas attiecības tev nebūtu ar saviem kolēģiem, neļauj viņiem sev kāpt uz galvas! Tas pats attiecas arī uz privāto dzīvi – parādi savu raksturu!

Lasi arī: Vasaras horoskops – karjera un mīlestība

Vēzis Laba diena, lai veiktu dažādus eksperimentus – gan attiecības, gan arī darbā. Paskatīsies uz lietām no citas puses- tas pozitīvi!

Lauva Tava laime vēl nav iztecējusi. Tu pārāk daudz fokusējies uz citiem, un šodien to kārtīgi sajutīsi. Karma šodien strādās par labu tev.

Lasi arī: Mēneša horoskops Jūnijam

Jaunava Tev tiek dota atļauja darīt visu, ko vēlies, ir tikai viens nosacījums: tev jāatzīstas kādam cilvēkam tajā, par ko jūties mazliet vainīgs.

Svari Tev šodien uzlabosies finansiālā situācija. Neko nejauc kopā – dari visu pēc kārtas. Šāda darba pieeja arī nesīs labus rezultātus.

Skorpions Šodien esi vērīgs, būs kāda zīme, kas liecinās par steidzamu pārmaiņu nepieciešamību.  Iespējams, pienācis laiks mainīt vidi vai sašaurināt draugu loku.

Strēlnieks Gaidāma strīdīga situācija, kas tevi var atstāt neveiklā situācijā – esi apdomīgs un izvēlies izteicienus prātīgi! Nepieturies pie saviem principiem tik ļoti, esi atvērtāks!

Mežāzis Privātajā dzīvē, iespējams, gaidāmas pārmaiņas, taču tas nebūt nenozīmē to, ka nepatīkamas. Nemēģini pierādīt to, ka esi par kādu labāks!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (13. jūnijs – 19. jūnijs)

Ūdensvīrs  Nekļūsti vieglprātīgs un nesāc lidināties pa mākoņiem – daudz ko nepaspēsi izdarīt, tādā veidā iekavējot. Rīkojies, lai gala beigās nenāktos ciest no stresa un miega trūkuma!

Zivis Tavas krasās garastāvokļa maiņas var sabojāt ne tikai tavu dienu, bet arī pārējo, un novest pie nevajadzīgiem pārpratumiem. Ja negribi, lai par tevi slikti runā, uzvedies kārtīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru