14. marta dienas horoskops – nepieņem galējus lēmumus!

Auns  Rūpējies par sevi un mīļajiem, kuri tev ir apkārt. Nebaidies no lietām, kas liek tev iziet ārpus savas komforta zonas.

Vērsis Atceries, ka visi nevar pakalpot tavām iecerēm. Šodien tu nedrīksti baidīties no atteikuma, jo tādu noteikti dabūsi.

Dvīņi Garastāvokļa maiņas. Šī diena nesāksies ar gaišām pārmaiņām, labāk pievērsties kārtīgai domāšanai un spriešanai par pienākumiem.

Vēzis Maģiski spēsi šodien atrisināt visas problēmas. Viegla un brīva diena, kad nedrīkst sev ļaut uzbrukt stresam- izvairies no nepatīkamā!

Lauva Tevi šodien būs viegli ietekmēt, ko arī citi izmantos savā labā. Uz tevi vērsīsies ļaunas acis, tādēļ labāk uzmanies.

Jaunava Jutīsies no iekšienes kā saspiests citrons. Nevarēsi līdz galam relaksēties, tas būs saistīts ar to, ka daudz slēpsi savas jūtas.

Svari Tev šodien gadīsies kas tāds, par ko pats varēsi lepoties. Laba diena, lai izrunātos ar savu ģimeni, pārrunātu plānus un salabotu attiecības.

Skorpions  Šodien ieklausies savā iekšējā balsī, ja arī tas, ko dzirdi, šķiet galīgi greizs. Šodien gaidāmi arī panākumi dažādos darījumos.

Strēlnieks Nepieņem šodien galējus lēmumus. Šī nav īstā diena. Dienas beigās būs informācijas pārprašana – tas arī radīs problēmas vairākām dienām.

Mežāzis Veselības, finansiālās un mājas problēmas novērsīs tavu uzmanību. Šī nebūs diena, kad atslābināties. Centies visu savest kārtībā!

Ūdensvīrs Ideāla iespēja paskatīties uz ikdienišķām lietām no cita leņķa. Viss diemžēl šodien nenorisināsies pēc plāna.

Zivis  Šodien tev izdosies darīt tikai to, kas sagādā prieku. Ja nepaspēsi kaut ko izdarīt, nevajag pārāk  uztraukties. Gaidāmas jaunas, patīkamas ziņas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru