14. marta dienas horoskops

Auns Diena solās būt diezgan aktīva. Lielākā problēma attiecībās būs savtīgums no tavas puses. Domā pats, ko tu dari – būs sekas!

Vērsis Seko līdzi savai finansiālajai situācijai, vari attapties uz grimstoša kuģa! Gaidāma vilšanās mīlestībā, bet tikai uz neilgu laiku.

Dvīņi Ļoti produktīva otrā dienas puse. Stāsies vairāku izaicinājumu priekšā, un būtu ieteicams pieņemt tos visus – uzdrīksties!

Vēzis Samilzīs kāda iepriekš it kā maza problēma – nāksies to risināt visas dienas garumā. Tikai neaizmirsti pats par sevi!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops martam; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Padomu prasi tikai zinošajiem, nepieredzējuši cilvēki tev nespēs palīdzēt. Lai vai kā, padomā, kam tu izpaudu informāciju par savu privāto dzīvi!

Jaunava Laika neplānošana novedīs pie laikā nepadarītiem darbiem un milzīgas nožēlas par garām palaistajām iespējām. Koncentrējies uz to, kas tev jāizdara, izklaides pagaidīs!

Svari Gaidāma strīdīga situācija, kas tevi var atstāt neveiklā situācijā – esi apdomīgs un izvēlies izteicienus prātīgi! Nepieturies pie saviem principiem tik ļoti, esi atvērtāks!

Skorpions Nejūties sarūgtināts, ja kāds pret tevi neizturas tā, kā tu vēlētos. Katram ir savas problēmas, ar kurām jācīnās vientulībā.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 13. līdz 19. martam

Strēlnieks Šodien ieteicams iesaistīties izglītojošos pasākumos vai pašizglītoties mājās, skatoties labu dokumentālo filmu, lasot grāmatu vai interesējoties par pasaules notikumiem. Gūsi jaunus iespaidus un atradīsi līdzīgi domājošos!

Mežāzis Rodi laiku un vēlmi palīdzēt apkārtējiem, jo īpaši ieteicams sniegt izpalīdzīgu roku vecāka gada gājuma cilvēkiem. Atceries – smaids rada smaidu! Neatsaki palīdzību, kas tev tiek lūgta!

Ūdensvīrs Padomā, vai neesi mazliet palaidies! Iespējams, ka jau kādu laiciņu sēdi uz veciem lauriem, laiks piecelties un veikt pārmaiņas!

 Zivis Katrs no mums sastāv no dažādām personībām un pret katru cilvēku mēs izturamies citādi. Šodien tava ikdienišķā būtība zaudēs savu īpatnību, tu brīvi varēsi rīkoties daudzās jomās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru