15. jūlija dienas horoskops

Auns Jutīsi, ka esošo situāciju nevari ietekmēt, tā it kā tu būtu likteņa upuris. Reizēm vienkārši jāļauj visam virzīties uz priekšu, ir lietas, kuras nevar mainīt.

Vērsis Vienmēr būs kāds, kam kaut kas nepatiks, tāpēc šodien par to neuztraucies! Dari to, ko esi ieplānojis, mazāk domājot par citu viedokli.

Dvīņi Šodien visu ar apdomu! Kaut arī tev tas nav raksturīgi, taču šodien mazliet padomā, pirms kaut kur iesaisties. Iespējams, ka ir citas, daudz svarīgākas lietas, kurām tev šobrīd būtu jāpievērš uzmanība.

Vēzis Nenorādi uz citu kļūdām! Tu pats lieliski zini, ka pēdējā laikā neesi bijis nekāds svētais. Aizliegtais auglis ne velti ir aizliegts – centies pretoties kārdinājumiem!

Lauva Lai ko tu domātu, tev nav nekāds neveiksmīgais periods, vienkārši tev vajag pamainīt savu ikdienu . Tev ir jāatstāj pagātnē viss, kas tev vairs nav derīgs un jāveido nākotne uz jauniem pamatiem koncentrējoties uz stabilitāti!

Jaunava  Jaunas un radošas idejas teju plūdīs no tevis, atceries tās visas kaut kur pierakstīt! Tomēr nevajadzētu steigties ar to realizēšanu, vispirms izdari galveno!

Svari Laimes sajūta rodas tad, ja izdari pareizas izvēles, pat ja tas nedaudz sāp. Beidz izvairīties no saviem pienākumiem.

Skorpions Nespēsi izlemt, ja vēlies atrast atbildes, tad nolaid acis no mākoņiem, bet gan palūkojies uz sevi. Iespējams, ka vaina ir tevī pašā!

Strēlnieks Iekšējie konflikti tevi nedaudz mocīs un traucēt pilnībā nodoties darbiem. Sākumā sakārto domas un izrunājies, tikai tad ķēries klāt nopietnām lietām!

Mežāzis Vispirms ir jānotiek iekšējām pārmaiņām, lai varētu notikt ārējas. Galvenais ir saņemties un uzstādīt mērķi!  Tev ir jāpaskatās uz savu dzīvi no malas un jāierauga, kurās jomās ir nepieciešamas pārmaiņas un balanss!

Ūdensvīrs Gribēsi darīt trakas lietas, bet atdursies ar citu problēmu – piemērotas kompānijas atrašanu. Šodien padomā, kuri ir tavi patiesie draugi un no kuriem jau sen bija jāatvadās.

Zivis Iespējams, ka nāksies risināt kādus jautājumus, kas saistīti ar privāto dzīvi. Nemeklē muļķīgus attaisnojumus, bet saki taisnību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru