15. jūnija dienas horoskops – neatmet visam ar roku!

Auns Apkārtējie tev savā veidā traucēs izdarīt visu iecerēto, šodien labāk tomēr nepakļauties apkārtējo ietekmei, bet gan dari to, kas ir jāizdara.

Vērsis Šodien emocijās pateiktiem vārdiem nebūs tik lielas jēgas, kā no saturīgiem un pārdomātiem argumentiem. Jo mazāk emociju no tevis šodien iznāks darba jomā, jo labāk.

Dvīņi Vai atceries pēdējo reizi, kad pavadīji laiku ar savu ģimeni? Šodien centies viņiem pievērst īpaši daudz uzmanības, izrādi rūpes un mīlestību!

Lasi arī: Vasaras horoskops – karjera un mīlestība

Vēzis Var rasties nelielas nesaskaņas dažādās dzīves jomās, taču tas netraucēs tev rīkoties pēc nostādītā plāna. Savāc sevi rokās un rīkojies!

Lauva Par savu privāto dzīvi visprātīgāk būtu paklusēt, tu taču negribi, lai dažādas baumas pamazām sāk par tevi izplatīties. Šodien vadies pēc šī moto – Klusēšana ir zelts!

Lasi arī: Mēneša horoskops Jūnijam

Jaunava Tev šodien var nākties saskarties ar dažādām izvēlēm, kuras tevi padarīs nedaudz nestabilu, liksies, ka staigā pa naža asmeni un kurā katrā brīdī varētu smagi satraumēties. Labāk neiespringti. Drīz tam visam būs beigas!

Svari Ar naudas tērēšanu šodien tā uzmanīgāk – var sanākt nopirkt kaut ko galīgi nevajadzīgu vai bojātu. Iespējamas nelielas problēmas privātajā dzīvē.

Skorpions Šodien parādīsies labas iepazīšanās iespējas – tik uz priekšu! Protams, lai tas sākumā notiktu, tev ir jāiziet no mājas un jāapmeklē kāda jauna iestāde.

Strēlnieks Ja iet grūti, tad liec lietā savu šarmu un, ja nepieciešams, mazliet arī paflirtē. Kas zina, varbūt palīdzība atnāks ātrāk, nekā būsi to gaidījis.

Mežāzis Pievērs uzmanību likteņa zīmēm, tās tev kaut ko cenšas pavēstīt! Pirms kaut kur iesaisties, pakonsultējies ar mīļajiem!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (13. jūnijs – 19. jūnijs)

Ūdensvīrs Pacel latiņu un centies to noturēt! Ja tas izdosies, tad gaidāmi patīkami pārsteigumi. Nezaudē motivāciju un esi pacietīgs!

Zivis Neļauj vājuma mirklim atmest visam ar roku. Ja kaut ko esi iesācis, tad arī pabeidz! Nemeklē muļķīgus attaisnojumus savai rīcībai, bet gan esi patiess!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru