15 lietas, kuras neklātos teikt sievietēm-Zivīm

 

 

1. “Kas tas? Vai tā ir dāvana?”

Zivīm patīk citiem dāvināt dāvanas, un tās patiesi nāk no sirds. Ja izrādīsi nepateicību vai vēl sliktāk – paudīsi nicinājumu, Zivis tavā dzīvē neuzkavēsies ne mirkli ilgāk!

 

2. “Tu esi pārāk emocionāla.”

Jā, visiem zināms, ka Zivis ir jūtīgas. Bet šīs frāzes izmešana liks tev izklausīties kā kretīnam un tas nebūt nepalīdzēs nevienam justies labāk.

 

3. Jebkura veida emocionālā šantāža

Emocionālā šantāža ne pret vienu nav pieļaujama, lai arī kādu mērķu gūšanai tā būtu paredzēta. Ja tu šādi rīkojies pret Zivīm, tas ir vienkārši ļauni un nežēlīgi. Zivis necieš pāridarītājus, bet šīs zīmes empātiskā daba šo varmācību padara ļaunu. Ja nevēlies traumēt Zivis, tad par katru cenu izvairies no šādas rīcības.

 

4. “Tev derētu zaudēt svaru.”

Lai arī kuram tu šādu frāzi izspļautu, tu manāmi uzprasies pēc kautiņa, īpaši smagas sekas šī frāze atstās uz Zivīm. Zivīm būs nepieciešama pamatīga iedrošināšana, viens teikums pilnībā izbojās viņu garastāvokli uz visu nedēļu.

 

5. “Es negribu doties uz to izstāžu galeriju/koncertu/dzejas vakaru.”

Viss, kas saistīts ar mākslu interesē Zivis, viņas būs gana vīlušās, ja nedosies viņām līdzi uz kādu pasākumu. Galu galā mākslu baudīt vispatīkamāk ir tieši draugu lokā.

 

6. “Kādēļ tu nēsā tik dīvainas drēbes?”

Sievietes-Zivis izrāda savas emocijas ar ģērbšanās stila palīdzību. Ja tu apšaubīsi viņas apģērba izvēli, Zivis var kļūt aizvainotas. Ja mīli Zivis, tev jāiemācās mīlēt arī viņu ģērbšanās stils.

 

7. “Kādēļ esi tik pasīvi agresīva?”

Pasīvā agresivitāte ir viena no Zivju raksturīgākajām īpašībām. Diemžēl, ja nolemsi to iebāzt Zivīm acīs, diez ko labāka tava dzīve nekļūs.

 

8. “Tu esi traka.”

Izmantojot šo frāzi vīriešiem ļoti patīk sievietes noniecināt, turklāt Zivju zīmē dzimušām sievietēm tā šķiet tiešām aizvainojoša. Saucot cilvēku par jukušu vai traku, tu nevienam nepalīdzēsi.

 

Lasi vēl: ZIVIS – mīlestība, attiecības, laulība; bieži vien piedzīvo neatbildētu mīlestību!

 

9. “Es negribu aplūkot tavus mākslas darbus.”

To dzirdēt būtu sāpīgi jebkuram māksliniekam, ne tikai Zivīm.

 

10. “Pasmaidi!”

Zivis, kas mēģina pārvarēt kādu sāpīgu notikumu nemeklē cilvēkos uzmundrinājumu. Tas var tikai saniknot Zivju zīmē dzimušo. Labāka pieeja būtu Zivju atbalstīšana brīžos, kad tas nepieciešams.

 

11. “Kādēļ tu uzstāj, ka tev jābūt ar kādu kopā?”

Zivis spēcīgi pieķeras cilvēkiem, viņas burtiski jūk prātā, ja nav neviena, kam izrādīt pieķeršanos. Šāds teikums ne tikai sāpinās Zivis, bet arī liks viņām no tevis atsvešināties.

 

12. “Es neticu paranormālām aktivitātēm.”

Zivis ir visgarīgakā no visām zodiaka zīmēm, nav nekāds brīnums, ka Zivis tic paranormālām aktivitātēm. Ja veltīsi šādu šaubu pilnu teikumu, Zivis domās, ka uzskati viņas par lētticīgām vai dumjām.

 

13. Stāsts par to, kā kādu sāpināji

Zivis patiesi ienīst kaušļus un pāridarītājus. Jebkura veida vardarbība viņām nav pieņemama un liks Zivīm no tevis nekavējoties atsvešināties.

 

14. “Man nepatīk dzīvnieki.”

Ja ko tādu pateiksi Zivju zīmē dzimušai sievietei, ātri tiksi “atšūts”. Kāda veida cilvēkam nepatīk kucēni?

 

15. “Nolaidies beidzot uz Zemes!”

Zivis ir sapņotāji. Un sapņotāji sapņos, neatkarīgi no citu domām un uzskatiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru