15. marta dienas horoskops – apdomājies!

Auns Savas svarīgākās dzīves vērtības šodien būs topā. Noteikti nenovērs no tām acis. Vecām lietām piešķirsi jaunu nozīmi!

Vērsis Ja tev negribas kaut ko darīt, nedari – šodien sevi uz neko nedrīksti piespiest. Spēlē pēc noteikumiem, citādi tevi pieķers.

Dvīņi Šodien labs kontakts izveidosies ar bērniem. Kļūs tuvākas attiecības ar kādu, ar kuru sen jau esi cerējis tādas izveidot.

Vēzis Tavs siltums un rūpes šodien sildīs arī apkārtējos cilvēkus. Mierīgas sanākšanas šodien būs tieši laikā – nervu nomierināšanai.

Lauva Tava laime vēl nav iztecējusi. Tu pārāk daudz fokusējies uz citiem, un šodien to kārtīgi sajutīsi. Karma šodien strādās par labu tev.

Jaunava Ļoti sajutīsi savu spēku – gan mentālo, gan fizisko, un citi to pamanīs. Būsi kā balsts šodien daudz svarīgiem cilvēkiem.

Svari Tev ir parādījusies interese par konkrētu lietu – varbūt par kādu īpašu cilvēku? Pievērs uzmanību tam, kas notiek apkārt.

Skorpions  Šodien tu vārdu “nē” vispār neņemsi vērā. Pats visiem teiksi “jā” un sagaidīsi to pašu no citiem. Būs daži stresa pilni momenti.

Strēlnieks Vienkārši celies un dari! Jauna diena, jaunas iespējas. Tajā laikā, kamēr čīksti, tu vari kaut ko darīt lietas labā- mazāk runā, vairāk dari.

Mežāzis  Mazliet saspringta gaisotne, bet kaut kādā ziņā tu to izbaudīsi. Tavā virzienā radīsies daudz jaunu iespēju – nepalaid garām vismaz vienu.

Ūdensvīrs Nesteidzies notikumiem pa priekšu. Tev vajag mazliet piebremzēt, citādi šodien uziesi nevēlamus jaunumus.

Zivis Šodien spēsi saskatīt tikai negatīvo, tas atņems tev darba spējas. Pašam nāksies sev pamācīt pašdisciplīnu – tik uz priekšu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru