15. marta dienas horoskops

Auns Naudu tērē apdomīgi, lai pēcāk nenāktos sev jautāt, kur tā pazudusi. Iespējams, ka kāds tevi izmanto savtīgiem nolūkiem, tāpēc nepiekrīti palīdzēt visiem, kas tev to prasa.

Vērsis  Pienācis laiks turpināt tos darbus, kurus reiz uzsāki, tāpēc nesēdi uz vietas un rīkojies! Tu iegūsi to, ko vēlies, tikai tad, kad darīsi ko lietas labā!

Dvīņi Ja alksti pēc saistībām, tad šis ir īstais laiks, lai uzsāktu ko jaunu! Komunicē ar citiem un esi atvērtāks!

Vēzis Tu neatlaidīgi ej uz savu mērķi, un katrs līdzeklis tev šķiet labs un atļauts. Uzmanies, jo augstāk kāpsi, sāpīgāk kritīsi!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops martam; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Iesaistīšanās jaunos darījumos vai attiecībās šodien nebūtu tā labākā ideja. Sākumā jātiek galā ar sevi pašu, lai domātu arī par citiem.

Jaunava Tēlot bezsirdi šobrīd būtu labāk, nekā ļaut vaļu emocijām. Nepakļaujies apkārtējo spiedienam, bet gan parādi savu raksturu!

Svari Nebaidies lūgt kāda līdzcilvēka padomu vai palīdzību, jo īpaši naudas jautājumos. Tu būsi pārsteigts, cik pretimnākoši citi spēj būt.

Skorpions Iesaistoties jaunās attiecībās vai projektos, domā divus soļus uz priekšu! Šodien, iespējams, būs nepieciešama kāda palīdzība, nebaidies to paprasīt!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 13. līdz 19. martam

Strēlnieks Nepiemērota diena, lai atzītos jūtās un atklātu nākotnes plānus. Esi ieturēts, dziļās diskusijās par savu privāto dzīvi neiesaisties!

Mežāzis Galvenais, kas šobrīd būtu jādara – jāvirzās uz priekšu. Neļauj sev sēdēt uz vietas, bet gan meklē jaunas iespējas un veidus, kā sevi pilnveidot!

Ūdensvīrs Atvelc elpu un satiec sen nesatiktās paziņas! Iespējams, ka saņemsi kādu ļoti vērtīgu padomus, kas liks aizdomāties par savu rīcību!

 Zivis Uzzināsi ko jaunu un pārsteidzošu, bet pagaidām, lai tas paliek pie tevis! Uzmanīgi ar finansēm, iegādājies tikai to, kas tev pašlaik ir patiešām nepieciešams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru