15. oktobra dienas horoskops – Neaizmirsti pats sevi!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Kaut kas neļaus justies pilnīgi brīvam. Iespējams, ka visu dienu nāksies domāt par darbu, naudu vai veselību. Jāpieturas pie rutīnas.

VĒRSIS Šodien atklāsi vienu no saviem lielākajiem talantiem. Cilvēki tevi šodien patiesi novērtēs un sapratīs, cik lielu vērtību tu piešķir viņu dzīvei.

DVĪŅI Neuzliec sev pārāk lielas barjeras. Uztrauksies par to, kas vēl nebūs noticis. Labākā pieeja šodien būs visu pārvērst jokā.

VĒZIS Kāds tuvs cilvēks pieļaus kļūdu, kas tevi ļoti ietekmēs. Tikai padomā, pirms sāc par to dusmoties – ir jāizvērtē visi lietas apstākļi.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 9. līdz 15. oktobrim

LAUVA Ņem vērā citu ieteikumus – pats sevi no malas neredzi, tādēļ ir vērts ieklausīties citos. Iespējama interesanta tikšanās.

JAUNAVA Gribēsies strīdēties – nevarēsi likties mierā. Tas, kas tev nepatiks, tas arī tiks uzsvērts, bet nevajag pārāk daudz citiem pārmest.

SVARI Šodiena ir diena, kad gribēsies filozofēt un daudz domāt par dzīves vērtībām. Neapstājies pie pirmajām grūtībām, lai arī kā to gribēsies.

SKORPIONS Kamēr vien nebūsi sakārtojis savas darba lietas, nespēsi padomāt neparko citu. Liksies, ka vienam ar visu jātiek galā, bet palīdzība ir tepat blakus.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

STRĒLNIEKS Nedzenies pēc nodrošinātas dzīves, bet dzenies pēc laimes. Nesatraucies par to, kas ir pagātnē, tam vairs tevi nav jātraucē.

MEŽĀZIS Nevajag paļauties tikai uz veiksmi – tas nestrādās. Būs jāpielieto savas prāta spējas – un tagad ir no tevis atkarīgs, vai esi uzņēmis pietiekami daudz zināšanu.

ŪDENSVĪRS Sapurini sevi aiz rokām, ieskaties spogulī un pasaki visu, ko domā. Soļojot uz priekšu, galvenais ir neaizmirst pašam sevi.

ZIVIS Šodien spēsi paskatīties uz savu pagātni un mācīties no pieļautajām kļūdām. Būs grūti mainīt savu pieeju ikdienai, bet tas nu būs jāizdara.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru