15. septembra dienas horoskops – domas labāk paturēt pie sevis!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS Šodien lidināsies kā pa mākoņiem – būs grūti apkopot domas. Tomēr parādīsies kāds jauns talants, par kuru tev nebija nekādas nojausmas.

VĒRSIS Šodien centies būt tik labs, cik vari. Būs jāizliecas astoņos līkumos, bet tas būs to vērts. Parūpējies par to, lai tu darītu tik daudz, cik ir tavos spēkos!

DVĪŅI Tev šodien ir ieteicams paanalizēt pašam sevi, bet citus cilvēkus – vēl jo vairāk. Tomēr jāizvairās no savu domu izteikšanas – labāk paturi pie sevis.

VĒZIS Dominēs finansiālās lietas. Nauda tikai nāks, prom neies, tomēr tā jātur cieši dūrē, lai nepazustu. Paļaujies pats tikai uz sevi.

LAUVA Šodien būs daudz labu notikumu – tāds kā atpūtas brīdis pēc vispārējā nemiera. Aizmirsti to, kas bijis pagātnē un baudi šo mirkli.

JAUNAVA Šodien monotonais darba ritējums tevi pamatīgi nogurdinās. Un rezultāts atspoguļosies uz tavu noskaņu. Tomēr nav par to vērts pirms laika satraukties.

SVARI Šodienas notikumi tevi darīs laimīgu. Patiks atrasties uzmanības centrā, komunikācija ir bez maz vai obligāta. Īstais laiks, lai svaidītos ar idejām.

SKORPIONS Gribēsies kaut ko mainīt savā izskatā – būs liela apņemšanās izmēģināt ko pavisam jaunu – tikai nešauj ar to pār strīpu.

STRĒLNIEKS Šodien tev būs ļoti dāsns garastāvoklis – piedosi pat tiem cilvēkiem, kuriem nevajadzētu piedot. Tomēr tas tev nāks tikai par labu.

MEŽĀZIS Būsi diezgan apjucis, nezināsi, kā tikt ar visu galā, bet palīdzību prasīt arī negribēsi. Saņem sevi rokās – dari tikai to, ko vari paveikt līdz galam.

ŪDENSVĪRS Šodien būs jāpieņem nopietni un svarīgi lēmumi saistībā ar darbu. Neskaties tikai taisnā virzienā – pastāv iespēja satikt kādu īpašu cilvēku.

ZIVIS Apjukums un bailes no visa neļaus izdarīt visu šodien ieplānoto. Vakarā visas raizes vajadzēs nolikt malā un darīt to, kas sirdij ir daudz tuvāks.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru