16. decembra dienas horoskops

Auns Vairākas lietas vienlaicīgi darīt nav jēgas. Domā, ko pats esi sadarījis, pašam būs ar to jātiek galā – samierinies ar sekām.

Vērsis Šodienu raksturos vienlīdzība. Necenties darīt to, kas īsti nav tavos spēkos. Citi izrādīsies daudz prasmīgāki, nekā biji domājis.

Dvīņi Nodibināsies uzticamākas attiecības ar darba kolēģiem. Mazs “ceļojums” ar konkrētu mērķi šodien tev nāks tikai par labu.

Vēzis Neliecies ne zinis par cilvēkiem, kuri nevēl tev labu. Koncentrējies uz saviem mērķiem! Šodien vakars solās būt romantisks.

Lauva Nevajag pretoties tam, ko patiesībā vēlies darīt. Būs daži izaicinājumi, kas prasīs no tevis vairāk, nekā būsi domājis.

Jaunava Varbūt tev ir laiks domāt par veselīgāku dzīvesveidu- vairāk tieši par ēdienkarti. Konsultējies ar kādu zinātāju, ne internetu.

Svari Šodien tev būs jādod svarīgi padomi, tomēr skaidru lēmumu tev neviens neļaus pieņemt. Satiksi cilvēkus, kuri manāmi uzlabos tavu skatu uz nākotni.

Skorpions Brīžiem pārņem domas, ka gribi visam atmest ar roku, bet mēģini tomēr padomāt par savu nākotni, kas solās būt spoža!

Strēlnieks Šodiena tev atnesīs vilšanos, un tu tur neko nevarēsi padarīt. Ja ir kāds noslēpums, ko sen gribējis esi atklāt, ir pienācis laiks to darīt.

Mežāzis Pamatojoties uz tavu emocionālo stāvokli, būs grūti saņemties kaut ko darīt. Būsi noguris un nevarīgs – domā ar galvu!

Ūdensvīrs Nelec augstāk par savu galvu – mērķi ir lieli, bet tev jāizdomā, cik no tā visa vispār ir iespējams izdarīt, citādāk nāksies vilties.

Zivis Būs jāseko balansa un harmonijas principiem, ja gribēsi justies labi. Nekoncentrējies uz personiskajām vajadzībām, tas var tevi pārlieku atvairīt no citiem cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru