16. februāra dienas horoskops – pie durvīm drīz pieklauvēs veiksme!

Auns Pašreiz notiekošais tevi nomāc, tāpēc pārdomā visu, ko līdz šim esi darījis, saistībā ar problēmām. Tev jāatrod balanss starp savām vēlmēm un vajadzībām!

Vērsis  Uzticies savai iekšējai balsij, tā tevi nepievils! Ieklausies citos un esi atvērts, nenosodi citus par viņu rīcību!

Dvīņi Tu nejūties piepildīts un tev kaut kā trūkst, tev nepieciešami jauni izaicinājumi. Neatsaki iespējām, kas tev tiek dotas!

Vēzis  Pavaicā pats sev, par ko tu šobrīd esi pateicīgs, un novērtē to, kas tev jau ir! Reizēm mēs iestrēgstam, vēloties vairāk un vairāk, taču aizmirstam par to, kas mums jau ir dots.

Lauva Pie durvīm drīz pieklauvēs veiksme. Tver ciet un nelaid vaļā, tāpēc laiks ķerties pie kā jauna un neizmēģināta. Nebaidies no nepazīstamā!

Jaunava Nepadodies! Vēl tikai drusciņ, un tu sasniegsi mērķi. Drīz arī tu iznāksi dzīves baltajā svītrā, kas ilgs ilgāk, nekā parasti!

Svari Pietiks rakņāties pagātnē un vairākkārtīgi pārdomāt reiz pieļautās kļūdas! Tava nemitīgā sapņošana neko nemainīs, bet darīšana gan! Vērs skatu nākotnē un rīkojies!

Skorpions  Tev patīk dominēt. Tu esi harizmātisks, ar līdera dotībām apveltīts, tāpēc nebaidies no jaunām iespējām, tās tikai vedīs tevi tālāk!

Strēlnieks Jutīsi vajadzību nošķirties no visa un atrast mieru kaut kur, kur valda tikai tavas sajūtas un domas. Tāpēc atvēli laiku tikai sev!

Mežāzis  Tavā dzīvē pie apvāršņa ir redzamas lielas pārmaiņas. Šis ir piemērots laiks, lai apdomātu savus lēmumus, kas ietekmē tavu dzīvi kopumā.

Ūdensvīrs  Ir pienācis laiks atteikties no veciem ieradumiem un rutīnas, un sākt jaunu dzīvi. Atceries, kā tev ir paveicies un cik ļoti esi pateicīgs par visu, kas tev dots, un neļauj prātā iezagties skaudībai!

 Zivis Skaties uz notiekošo no cita skatupunkta. Pārstāj uztraukties un pārdomāt visu vairākas reizes! Ļauj iztēlei un tam, ko tu mīli, vadīt sevi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru