16. marta dienas horoskops- nepasaki neko lieku!

Auns   Panākumi nenāks tik ātri, cik cerēts, tāpēc nobruņojies ar pacietību un veic darbus ar augstu atbildības sajūtu. Atceries – labs nāk ar gaidīšanu!

Vērsis Nespēsi koncentrēties uz darbu, jo tevi uztrauks tās lietas, kas risinās tavā personīgajā dzīvē. Atslābsti un atvelc elpu – viss nav tik traki, cik šobrīd izskatās

Dvīņi Ja ieplānota tikšanās, tad dari visu, lai šis cilvēks ar tevi justos komfortabli un nepiespiesti. Ieteicams pievērst uzmanību svešvalodām un ārzemju kultūrai.

Vēzis Nepasaki to, ko vēlāk varētu nākties nožēlot! Emociju uzplūdi nav attaisnojums aizskarošiem vārdiem, tāpēc centies sevi savaldīt!

Lauva Saskarsies ar daudziem kārdinājumiem, taču centies tiem pretoties, un sākumā tiec galā ar darbiem, lai vēlāka nodošanās baudām būtu pelnīta.

Jaunava  Šodien nevienam nedod iemeslu sevis aprunāšanai! Centies būt kluss un nepamanāms! Kad kāds tevi paslavē, centies neparādīt savu lepnumu!

Svari Neizdari priekšlaicīgus secinājumus, vispirms nogaidi un tad tikai kaut ko saki. Šodien nāksies pieciest vairākus cilvēkus, tāpēc centies būt pēc iespējas neuzkrītošāks un vienkārši māt citiem ar galvu.

Skorpions  Ideāla diena, lai uzlabot attiecības ar apkārtējiem, jo īpaši – ar savu otro pusīti. Neļauj sīkām nebūšanām novirzīt savas domas no paša svarīgākā!

Strēlnieks Vēlēsies pārmaiņas un kaut ko neizjustu, tāpēc šodien negaidi, ka citi tevi kaut kur pasauks, bet pats esi iniciators! Izvairies no neapdomīgas rīcības!

Mežāzis  Šodien dari to, ko pats uzskati par nepieciešamu, malā noliekot citu vēlmes un vajadzības. Tu nevari gādāt par citiem, ja tev pašam neiet pārāk gludi.

Ūdensvīrs  Svārstīsies starp vēlmi pabūt pilnīgā vientulībā vai sarunām ar sev vistuvāko cilvēku.  Šodienu velti, lai sevi attīstītu un saliktu domas pa plauktiņiem!

Zivis  Nāksies pieņemt kādu lielu lēmumu, kas vēlāk skars tavu karjeru un arī privāto dzīvi, tāpēc rīkojies apdomīgi un nesteidzies! Nebaidies lūgt kāda zinošāka cilvēka palīdzību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru