16. oktobra dienas horoskops – pamatīga vilšanās

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Vieglāk būs, ja izvērtēsi savas prioritātes un patiesās vēlmes. Nemāni citus cilvēkus, ja viņi izpilda tikai tavas mirkļa iegribas.

VĒRSIS Nepārspīlē ar gatavošanos – beigās sapratīsi, ka no tā īsti nav bijusi jēga. Noskaidro visus situācijas etapus, lai būtu mazāka iespējamība kļūdīties.

DVĪŅI Šodien nodarbosies ar slepenām lietām. Tomēr personiskās vajadzības nebūs pirmajā vietā. Iepriecinot citus, iepriecināsi sevi.

VĒZIS Šī būs viena ļoti produktīva diena – pabeigsi kādu sen iesāktu projektu, ko biji visu laiku atlicis. Pats par sevi priecāsies vairāk nekā citi.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 16. līdz 22. oktobrim

LAUVA Šodien nāksies strādāt kopā ar kādu nepieredzējušu cilvēku, izmanto to savā labā, lai iemācītu viņam ko jaunu, lai vēlāk arī tev būtu vieglāk.

JAUNAVA Šodien tev būs ļoti svarīgas attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem, būs svarīgi, ko par tevi domā citi – ļoti neierasts garastāvoklis.

SVARI Šodien tev ir vajadzīga romantika – pavadīts vakars divvientulībā būs ideāls variants. Nevajag darīt neko tādu, ko būs jātur noslēpumā.

SKORPIONS Gribēsies šodien skandālus – tomēr centies mazliet piebremzēt. Visi cilvēki nav tādi, par kādiem viņi sevi pataisa, tādēļ uzmanies.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

STRĒLNIEKS Apdomā labi, pirms meties pārgalvīgos piedzīvojumos. Cilvēki šķitīs labāki, nekā viņi ir patiesībā, tādēļ neuzticies kuram katram.

MEŽĀZIS Nav tādas lietas, ko tu nevarētu izdarīt. Šoreiz vienkārši nāksies pacensties mazliet vairāk. Ja tas izdosies, tad viss būs kārtībā.

ŪDENSVĪRS Ja pieņemsi, ka cilvēki ir tādi, kādi viņi ir, būs vieglāk dzīvot. Nepaļaujies uz tev dotajiem solījumiem, tie netiks turēti.

ZIVIS Šodien notiks kas tāds, kas liks tev pamatīgi vilties – gan cilvēkos, gan arī savā liktenī. Sāks galvā risināties domas par patiesajām dzīves vērtībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru