17. aprīļa dienas horoskops – dari, ko sirds kāro!

Auns Šīs dienas planētu izvietojums liecina par to, ka vēlēsies īstenot vienu vai vairākas iztēlotās iedomas. Nebaidies rīkoties un neuztraucies par to, ko domās pārējie!

Vērsis Ja vēlies pienācīgi izbaudīt šo dienu, tad dari visu, kas nepieciešams, lai bruģētu stabilu ceļu nākotnei. Vienalga, vai tas nozīmē praktisku lietu izrunāšanu, vai viedokļu apmaiņu, dari to.

Dvīņi Tev nepieciešams laiks, lai aptvertu notiekošo un izlemtu, kā rīkoties tālāk. Esi pacietīgs, kārtīgi apdomā pirms pieņem galīgo lēmumu, lai nenožēlotu iznākumu.

Vēzis Pārmaiņas ir vienīgā lieta, kas tev pašlaik ir nepieciešama. Tas ļaus palūkoties uz visu no cita skatu punkta un izprast lietu augstāko nozīmi. Neļaujies satraukumam, kad pienāks īstais laiks, viss nostāsies savās vietās.

Lauva Nav vērts tērēt pat minūti sava laika, lai atcerētos nožēlas pilnās epizodes, tās tik vien kā nevajadzīgi tevi uztrauks. Atstāj emocionālo bagāžu ārpusē un dari, ko vien sirds kāro.

Jaunava Pat tad, ja spēsi mainīt savu uzvedību uz īsu mirkli, tas būs pārmaiņu procesa sākums. Kāda mazākas nozīmes problēma radījusi tev nepatīkamus brīžus , beidzot tu spēsi atrast cēloni un likvidēt to saknē.

Svari Nebūtu labi atrasties pakaļplānā un tur censties noķert kāda cilvēka uzmanību, cerot, ka spēsi to noturēt. Šajā gadījumā tev nāksies krietni paspīdēt, lai vēlamās attiecības progresētu.

Skorpions Astrālais izvietojums iedrošinās tev teikt to, ko patiesi domā, neslapsties apkārt, centies skaidri definēt un izklāstīt visu, kas uz sirds. Sarunas padarīs tevi patiesi priecīgu!

Strēlnieks Tev būs jāapdomā sava attieksme pret kādu cilvēku, kuru jau sen vēlies pazīt. Nav jēgas meklēt atslēgu šī cilvēka sirds slēdzenei, ja nezini, kādas formas slēdzene tā ir.

Mežāzis Lai arī lielākoties esi ļoti piezemēts, dažkārt tu vari izteikties visai pieticīgi un sausi. Runāšanu par jūtām tu centies pēc iespējas ātrāk nobīdīt malā.

Ūdensvīrs Ja izmisīgi neskraidīsi apkārt, mēģinot salāpīt nezināmo, tu būsi pārsteigts uzzināt, ka viss atrisinājies pats no sevis. Viss nenotiks gluži pēc tava prāta, par spīti tam, viss kļūs daudz interesantāks. Atslābinies un izbaudi notiekošo.

Zivis Gaisā virmo pārmaiņu gars, tas nozīmē, ka tev nāksies iepazīt kāda cilvēka tumšo pusi. Par to tu īpaši priecīgs nebūsi. Tomēr, ja tev izdosies tik tālu nokļūt, tad tu atradīsi tur zeltainu saules staru, kura skaistumu nebūs iespējams vārdos aprakstīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru