17. augusta dienas horoskops – nepasaki to, ko patiesībā nedomā!

Auns Lai gan neko neteiksi skaļi, citi tavas patiesās jūtas redzēs caur tavu rīcību. Atvēli laiku sev, pārdomā nākotnes mērķus!

Vērsis Perfekts laiks, lai uzsāktu kādu jaunu projektu, jo tu saņemsi pamatīgu radošuma devu. Ļaujies augstākai vadībai!

Dvīņi Ja palaidīsi vaļā kādu sapni, tu varēsi piepildīt citu, daudz lielāku! Nākotnes pārmaiņas ir tuvu, saglabā ticību!

Vēzis Esi uzmanīgs – ir atšķirība vai tu rīkosies impulsu vai intuīcijas vadīts! Dalies savā pieredzē ar citiem!

Lauva Lai izvairītos no nevajadzīgiem pārpratumiem, centies pēc iespējas skaidrāk izteikt savas domas un nelietot zemtekstus!

Jaunava Lai gan parasti tu sevi nostrādini līdz pēdējam, nu ir laiks piebremzēt un vienu dienu mazliet atpūsties!

Svari Šodien tu esi izvēles priekšā – vai nu tu kaut ko sāc darīt un iegūsti to, ko vēlies, vai atstāj visu pa vecam un turpini cīnīties ar tām pašām problēmām.

Skorpions Meklē zelta vidusceļu- jo izmanīgāks būsi, jo vairāk spēsi pavērts visu sev par labu. Intuīcija tevi vadīs!

Strēlnieks Impulsīva rīcība tev radīs nepatikšanas- elpo dziļi! Ir pienācis tas brīdis, kad ir jātiek galā ar atliktajiem darbiem.

Mežāzis Pievērs pastiprinātu uzmanību tam, ko tu redzi un dzirdi. Izvairies iesaistīties konfliktos un citu darīšanās- tas nebeigsies labi

Ūdensvīrs Atceries – pat ar ierobežotu budžetu ir iespējams piepildīt vēlmes, esi radošs! Pietiek dzīvot ilūzijās „kā būtu ja būtu…”

Zivis Tavi izteikumi šodien spēcīgi ietekmēs apkārtējos- esi uzmanīgs. Neļauj citiem kritizēt tavas izvēles, jo šī ir tava dzīve!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru