17. decembra dienas horoskops – Esi vērīgs un uzmanīgs!

Noskaidro, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi! Vai tas ir kas labs, vai slikts? Viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa!

Esošais zvaigžņu stāvoklis daudz ko var pateikt par tavu šīs dienas situāciju. Noskaidro, kāda tev būs šī diena!

AUNS Būsi gluži kā sūklis, kurš uzsūks visas emocijas. Diemžēl tev apkārt šodien būs daudz negatīvisma. Būs jācenšas norobežoties.

VĒRSIS Izvairies no verbāliem strīdiem un centies meklēt kompromisus. Tas tev ir vajadzīgs. Ieteicams apciemos tuviniekus, par kuriem pēdējā laikā neesi licies ne zinis.

DVĪŅI Uzmanies: šodien vari aizvainot kādu cilvēku, kurš tev ir svarīgs. Būs nepieciešams prieks un jautras aktivitātes – citādāk garastāvokļa nebūs nekāda.

VĒZIS Neiecietīgi cilvēki tevi šodien īpaši kaitinās, un viņu būs ļoti daudz. Izvairies no lieliem cilvēku pūļiem un sargā savas dārgākās mantas.

Lasi arī: Mīlestības horoskops decembrim – kas tevi sagaida šajā mēnesī?

LAUVA Tev ir visas iespējas pārspēt pašam sevi. Jo augstākus mērķus uzstādīsi, jo vieglāk būs tiem sekot. Mazliet piebremzē ar spontānu lēmumu pieņemšanu!

JAUNAVA Būs vērts atvērties cilvēkiem – šodien tādu sastapsi, varēsi viņam uzticēties pilnībā. Vairāk piedomā pie tā, kā izskaties no malas.

SVARI Ja tik daudz uztrauksies, jutīsies ļoti nelaimīgs. Šodien jācenšas atbrīvoties, atslābināties un pieiet visam ar vēsu prātu – kaut vai ar jogas palīdzību.

SKORPIONS Nedomā pārāk daudz, tā var aizdomāties par tālu. Kādam būs vajadzīga tava palīdzība, noteikti to neatsaki, lai vēlāk tev būtu, kam prasīt padomu.

Lasi vēl: Nopietnas attiecības vai romāns? Kas katru zodiaka zīmi sagaida 2018. gadā? 

STRĒLNIEKS Lieliska diena, lai to pavadītu ar draugiem. Šodien jāatraujas no rutīnas un jāļauj sev izbaudīt brīvība – tā sen nav noticis.

MEŽĀZIS Būs tik daudz, ko teikt, bet nekas nenāks pār lūpām. Būs grūti saņemties teikt to, kas ir sakrājies, bet apstākļi diemžēl piespiedīs to darīt.

ŪDENSVĪRS Tas, kas notiek, nav uz labu, lai arī tā liekas. Kaut kas steidzami ir jāmaina, un tu zini – kas. Vienkārši jāsaņem dūša un uz priekšu.

ZIVIS Ieraudzīsi sevi no pavisam citas puses, kas nebūs tik glaimojoša. Būs jācenšas mainīties, lai pats varētu atbilst savām prasībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru