17. februārī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

Winter-girl-happy-smile_1920x1080

 

Šajā datumā dzimušajiem Ūdensvīriem ir nosliece uz stūrgalvību, kas var kļūt par šķērsli ceļā uz mērķiem. Ņemot vērā to, ka Jums piemīt izteikti analītisks prāts, Jūs bieži vien esat oriģinālu koncepciju autori.

Līdz pat 32 gadu vecumam Jūs augat garīgi, attīstot sevī jūtīgumu. Tas ir redzams gan Jūsu sapņos, gan arī saziņā ar apkārtējiem. 33 gadu vecumā Jūs kļūstat daudz apņēmīgāki, jūtat vēlmi uzņemties iniciatīvu un pasniegt savas idejas.

Jūs esat ļoti centīgi, visnotaļ pacietīgi, izturīgi, drosmīgi un pilni pašcieņas, taču Jums vajadzētu izvairīties no pārmērīgas uzbudināmības. Attīstot paškontroli Jūs iegūsiet daudz dziļāku apmierinātību ar sevi.

 

Lasi vēl: Februārī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas

 

Jūs esat sabiedriski un talantīgi. Jūs piesaista interesanti un neparasti cilvēki, taču kopīgu valodu Jūs spējat rast ar ļoti dažādiem cilvēkiem.

Mīlas lietās Jums ir raksturīga neizlēmība. Bieži vien Jūs saista spēcīgas un mākslinieciskas personības. Attiecībās Jums būtu jāizvairās no impulsivitātes. Jūs mīlat neatkarību, taču esat uzticīgi un gādīgi.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru