17. maija dienas horoskops – tici saviem spēkiem!

Auns Saskarsies ar nelielu konkurenci, taču, tā vietā, lai par to pārdzīvotu, izmanto savas līdera dotības un parādi, ko spēj! Tu vari vairāk, nekā tev šķiet!

Vērsis Ja uz notiekošo raudzīsies mazliet pozitīvāk, tad redzēsi visu lietu kopumu daudz skaidrāk. Atceries – par sīkumiem nav vērts iespringt, vēlāk varēsi vēl pasmieties!

Dvīņi Parādi savu neatkarību un dumpinieka garu! Šodien zvaigznes nostājušās par labu tev, tāpēc rīkojies!

Vēzis Atvadies no nevajadzīgām lietām! Tie cilvēki, kuri tevi nenovērtē nav tevis vērti. Zodu augšā!

Lasi arī: Nedēļas mīlestības horoskops (16.05. – 22.05.)

Lauva Tavam tēlam sabiedrībā šodien būs liela nozīme, tāpēc parādi sevi labākajā gaismā! Nebaidies no jauniem izaicinājumiem.

Jaunava Kāds tevi centīsies apmānīt, taču turi acis un ausis vaļā – citi tevi uzskata par daudz dumjāku! Parādi savu raksturu!

Svari Izjutīsi lielus pārbaudījumus. Taču tu sapratīsi, ka tas viss ir to vērts, galvenais ir nezaudēt motivāciju u ticību sev!

Skorpions Nepadodies kārdinājumiem, kuru tev pēdējā laikā ir ļoti daudz! Liec uzsvaru uz darba un izglītības sfēru, mīlas lietas pagaidīs!

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļa solās būt veiksmīga (16.05. – 22.05.)

Strēlnieks Būsi izvēles priekšā – samierināties ar esošo vai pamēģināt ko jaunu. Lai arī kāda būtu tava izvēle – tu gan zaudēsi, gan iegūsi.

Mežāzis Neliecies traucēts, ja kāds tevi ir pievīlis. Ar laiku viss tāpat nāk atpakaļ. Labāk pavēro savu rīcību – vai dari visu, kas ir tavos spēkos?

Ūdensvīrs Mīlestība virmos gaisā! Kamēr kaifo no kaisles un mīlas, atceries arī par citiem darbiem!

Zivis Domā racionāli, nevis paļaujies uz jūtām! Šodien mīlas lietas nevedīsies, jo būsi satraucies par ko citu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru