17. maija mīlestības horoskops – būs nepieciešama drosme!

Uzzini, kas šodien mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Novērtē sava partnera pūliņus un centienus tev izpatikt. Iespējams, ka kāds, kuram tu patīc, šodien mēģinās pievērst īpašu uzmanību sev – neignorē viņu!

Vērsis Attiecību lietas vēlēsies likt pie malas, un koncentrēties tam, kas tevi patiesi aizrauj. Dienas beigās ieteicamas sarunas ar mīļoto cilvēku.

Dvīņi Izrādi cieņu pret savu partneri! Iespējams, ka pēdējā laikā neesi izturējies pret viņu pārāk labi, turklāt dažas lietas ir pārkāpušas jebkādas normas robežas. Saņemies!

Vēzis Darot darbus, domāsi par mīļoto cilvēku. Tas jo īpaši būs izteikts jaunajiem pāriem. Nāksies vien saņemties un izdarīt darāmo, lai dienas otrajā pusē varētu satikties.

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 15. līdz 21. maijam

Lauva Nesteigšanās un apdomība būs šīs dienas panākumu atslēga. Ja vēlies saglabāt labas attiecības ar partneri, tad dažas lietas paturi pie sevis!

Jaunava Ļaujieties visam nebijušajam! Romantiska diena, kad vēlēsies izjust pēc iespējas vairāk mīļuma un partnera uzmanības. Tava aukstā sirds beidzot atsals.

Svari Šodiena nebūs viegla, būs nepieciešams atbalsts. Palīdzēt spēs kā ģimene, tā arī sirdsāķītis. Neatraidi viņu palīdzību!

Skorpions Saspringta un aizņemta diena, tomēr dienas beigās stresu noņemt palīdzēt partnera kompānija. Izrunājieties un kārtīgi atpūtieties!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 15. līdz 21. maijam

Strēlnieks Vari nejauši satikt kādu ļoti simpātisku cilvēku. Risks pastāv vienmēr, tomēr būs nepieciešama drosme, lai tiktu pie negaidīta iznākuma. Uz priekšu!

Mežāzis Veiksies kā kārtīs, tā arī mīlestībā. Enerģiju šodien tērē patiesi nepieciešamām un tev svarīgām lietām. Nestrīdies par sīkumiem!

Ūdensvīrs Šodien partnerim kalposi par vislabāko motivāciju un iedvesmas avotu. Rādi labu piemēru un liec viņam par tevi lepoties!

Zivis Kurnēšana četrās sienās tevi tikai nomāks. Izej sabiedrībā un iepazīsties ar jauniem cilvēkiem! Aizņemtās Zivis var doties romantiskās vakariņās ārpus mājas ar partneri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru