17. marta dienas horoskops – saņemies!

Auns Šodien centies būt nedaudz apdomīgāks un savaldīgāks, nepieņemot impulsīvus lēmumus un neveicot pāragras darbības, kas vēlāk varētu negatīvi ietekmēt tavu nākotni.

Vērsis Šodien, iespējams, nāksies parādīt savas līdera dotības. Nebaidies izpaust savas idejas skaļi, jo saņemsi daudz atbalsta arī no augstākstāvošajiem.

Dvīņi Neļauj saspringtajai gaisotnei ietekmēt tavu darbu! Pie vainas, protams, būs laiks, kura tev trūks, lai laicīgi paveiktu iesākto, tāpēc plāno to un daru visu atbildīgi!

Vēzis Ja kaut ko dari, tad līdz galam! Tev enerģijas netrūks, taču pārliecinies, ka tērē to pareizajām nodarbēm! Pēc darba neaizmirsti palutināt savu mīļoto!

Lauva Neļauj šīs dienas garastāvoklim traucēt attiecībām ar kolēģiem un citiem līdzcilvēkiem. Neesi noslēgts!

Jaunava Vēlēsies domāt par attiecībām un mīlestību, taču šodien neaizmirsti arī par to darbu kaudzi, kas tev ir sakrājusies!

Svari Netērē laiku un enerģiju sīkumiem! Šodien uz notiekošo centies skatīties no plašāka viedokļa. Paplašini savas zināšanas, lasot kādu labu grāmatu!

Skorpions  Šodien prasmīgi spēsi panākt savu, ja savaldīsi savas emocijas un neizpaudīsi tās uz āru.  Savu aso mēli gan paturi aiz zobiem!

Strēlnieks Tiks pārbaudīti tavi nervi, tāpēc neņem visu pie sirds, bet gan uz notiekošo skaties ar vēsu prātu! Saņemies un izdari plānoto!

Mežāzis Nāksies domāt analītiski un iziet no savas komforta zonas. Šodien atturies no pārlieku lielas tērēšanās.

Ūdensvīrs Ja tava vide šķiet drūma, tad padari to košāku! Šodien ļaujies radošiem darbiem un idejām- attīstīsi savu māksliniecisko pusi un uzlabosi garastāvokli!

Zivis Būsi apjucis un nezināsi, kā rīkoties tālāk. Ja šaubies par kādas ieceres atmešanu, tad padomā kārtīgāk, varbūt tu tomēr spēsi to apvienot?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru