17. marta dienas horoskops

Auns Šodien mēģini nedaudz relaksēties un nedomāt par problēmām. Labāk pievērsies pozitīvajām lietām tev apkārt!

Vērsis Vari saskarties ar sev nevēlamiem cilvēkiem. Mēģini saglabāt vēsu prātu un dziļi par to neiespringt. Dienas otrā puse solās būt daudz pozitīvāka.

Dvīņi Katrs sīkums tevi spēs nokaitināt un izsist no līdzsvara. Tavs uzdevums būs atrast mieru un harmoniju. Ieklausies tajā, ko saka tavi tuvākie cilvēki!

Vēzis Šodien neļauj nedrošībām par sevi liegt iespēju izbaudīt laiku ar draugiem pēc pilnas programmas. Ja iespējams, tad visus svarīgākos darbus izdari dienas pirmajā pusē.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops martam; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Lielākais jauno ideju realizēšanas šķērslis būs nepabeigtie darbi, tāpēc mēģini sākumā tikt galā ar tiem un tikai tad nodoties pārējām lietām.

Jaunava Garīgā līdzsvara atjaunošanai un iegūšanai šodien ieteicama meditācija. Tas arī palīdzēs atjaunot attiecības ģimenē.

Svari Ēnā tiks atstātas svarīgākās lietas. Iemesls tam varētu būt saistīts ar privāto dzīvi. Mēģini šīs lietas sabalansēt un nejaukt!

Skorpions Radīsies pastiprināta interese par pretējo dzimumu. Tas arī būs galvenais faktors, kas veicinās šīs dienas vēlmi iepazīties un komunicēt.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 13. līdz 19. martam

Strēlnieks Sakoties ar cilvēkiem, pārliecinies, ka viņi runā patiesību. Iespējams, ka viss nemaz nav tik rožaini, cik izskatās.

Mežāzis Kāds par sevi mēģinās radīt daudz labāku iespaidu, nekā tas patiesībā ir. Visai ātri spēsi atpazīt melus.

Ūdensvīrs Par visām varītēm šodien mēģināsi atjaunot attiecības ar tiem, kuri iepriekš ir bijuši melnajā sarakstā. Vēlāk tev būs nepieciešams atbalsts tieši no viņiem.

 Zivis Laba diena, kad mazliet atpūsties un papriecāties par sasniegumiem. Atskaties uz paveikto! Tādā veidā tu zināsi, kas jādara turpmāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru