17. oktobra dienas horoskops – nekas neliksies kopā

1

AUNS Dienas pirmajā pusē gaidāmi panākumi. Tāds garastāvoklis, ka gribēsies izvairīties no pienākumiem un lieki tērēt naudu.

2

VĒRSIS Šodien ģimene uz tevi paļausies. Centies viņus nepievilt. Neļauj šā brīža problēmām izjaukt to, kas tev ir tagad – cīnies.

3

DVĪŅI Kaut kas tevi grūž arvien tuvāk sakārtotai dzīvei. Nepadodies, ja sāk palikt grūti, tev ir jāizdara tas, ko beidzot esi apņēmies.

4

VĒZIS Laiks izanalizēt tavu darbību rezultātus. Ja viss ir labi – tā turpini, ja nē – maini pieeju. Atliec izklaides uz vēlāku laiku.

5

LAUVA Uz tavas mēles gala jau sēž dažādas pretenzijas, nepatīkamas lietas, par kurām ilgi esi klusējis. Izmanto izdevību un izlaid to uz āru!

6

JAUNAVA Viss, kas šodien notiks, no tevis prasīs milzīgu uzmanību. Neesi vienaldzīgs, kad runa ir par svešiniekiem – tas viss tev atmaksāsies.

7

SVARI Gribēsies vienkārši atrasties pie mīļotā cilvēka. Ja tev tāda nav, šī ir laba diena meklējumiem. Grūtības ar koncentrēšanos.

8

SKORPIONS Šodien kārtīgi izbaudīsi savus spēkus. Vakarā mazliet grūtības sagādās pašapziņa – tā pēkšņi vienkārši kaut kur pazudīs.

9

STRĒLNIEKS Ja gribi sasniegt mērķus, tad pie darba būs jāceras jau no paša rīta. Liksies, ka kaut kas neiet īsti lāgā – būs jāmeklē problēmu sakne.

10

MEŽĀZIS Tev būs milzīgs radošais potenciāls – gādā par to, lai to rūpīgi izmantotu. Visa diena būs balstīta uz to, kā tu iesāksi savu rītu.

11

ŪDENSVĪRS Disciplinēt vajadzēts sevi pašam. No rīta neguli pārāk ilgi. Daudz vairāk brīvības būs gaidāmas tikai pašā vakarā.

12

ZIVIS Panākumiem bagāta diena. Šodien ieteicams tikties ar draugiem un labi pavadīt laiku. Tev jāizvēdina galva no sakrātajām negatīvajām emocijām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru