17. decembra dienas horoskops – rīkojies apdomīgi!

AUNS Ja pārlieku liela domāšana ir tava īstā taktika lēmumu pieņemšanai – nemaini to! Neņem vērā to, ko tev saka citi, šodien klausi tikai savai sirds balsij!

VĒRSIS Tavs pļāpīgums šodien varētu sagādāt nevēlamas problēmas. Piedomā pie tā, ko saki un kam! Reizēm arī tie, kuri šķiet uzticami, var nodot!

DVĪŅI Pievērs uzmanību detaļām! Šodien būtu jābūt īpaši uzmanīgam, lai kaut ko nepazaudētu. Atceries – arī tavi enerģijas avoti ir izsmeļami, nepārcenties ar veicamajiem darbiem!

VĒZIS Šodien centies izvairīties no sadarbības ar sev nevēlamiem cilvēkiem. Padoma prasīšana tev varētu būt visai noderīga, tikai tādā gadījumā, ja vērsies pie īstā drauga.

LAUVA Šodienu nepavadi vientulībā, atrodi kādu, ar ko pavadīt savu laiku un izrunāties. Jaunas paziņas padoms varētu izrādīties vērtīgs!

JAUNAVA Pārskaiti savas finanses un pārdomā to, kā tu tērē savu naudu! Šodien spontānus pirkumus labāk neveikt! Mazāk runā, vairāk klausies!

SVARI Strīdīgās diskusijās šodien neielaidies – piekāpies, ja vien negribi palikt par muļķi! Nomierinies un izdari ko tādu, ko tava sirds jau sen kāro!

SKORPIONS Jau labu laiku vēlies izdarīt kaut ko nebijušu, un kad tad vēl, ja ne šodien! Neatsaki visām iespējām, kas šodien tiek sniegtas!

STRĒLNIEKS Relaksējies! Tu to esi pelnījis. Tavam ķermenim un prātam nepieciešama atpūta. Šodien esi vērīgs un neignorē zīmes un mājienus!

MEŽĀZIS Lai arī cik ļoti tev to nepatiktu atzīt – tu neesi pilnībā apmierināts ar pašreizējo situāciju. Pienācis laiks izdarīt to, kas jau sen bija jāizdara!

ŪDENSVĪRS Šodien padomā divreiz, pirms kaut ko dari! Tas it īpaši attiecas uz tavu mēli! Vēlāk pateiktos vārdus iespējams nožēlosi!

ZIVIS Naudu tērē apdomīgi, lai vēlāk nenāktos atteikties no tā, kas tev tiešām ir nepieciešams! Pirms iesaisties ilgtermiņa projektos, apdomā visu kārtīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru