18. aprīļa dienas horoskops – esi pacietīgs!

Auns Esi piesardzīgs, jo tu vari kādam cilvēkam nosūtīt nevēlamus signālus. Izvairies no jebkāda veida shēmošanas un uzvedies dabiski!

Vērsis Katrs no mums sastāv no dažādām personībām un pret katru cilvēku mēs izturamies citādi. Šodien tava ikdienišķā būtība zaudēs savu īpatnību, tu brīvi varēsi rīkoties daudzās jomās.

Dvīņi Šodien uzzinātie jaunumi būs šokējoši. Tomēr, pārlasot saņemto informāciju vēl un vēl, tu sapratīsi, ka iesāktajam projektam vai attiecībām nebūt nav jābeidzas, tieši pretēji tā nonāks jaunā, aizraujošā fāzē. Pārstāj trīcēt, tā vietā sāc svinēt!

Vēzis Šodien paudīsi savu unikālo un oriģinālo pusi, neviens notiekošo par dīvainu neuzskatīs. Ja tev ir kas sakāms kādam cilvēkam, tad tev izdosies izklāstīt visu, kas nepieciešams, izmantojot pa galam neparastus paņēmienus.

Lauva Šodien būs intensīva komunikācija ar kādu īpašu cilvēku. Tu noteikti to nebūsi gaidījis, bet tiklīdz šī informācija būs tavās rokās, tu skaidri zināsi, kā ar to rīkoties. Pārliecinies, vai tiešām šis cilvēks saka to, ko domā.

Jaunava Tu vēlēsies laiku pavadīt vienatnē un izbaudīt mieru un klusumu. Pārliecinies, ka apkārtējie tev neuzspiež darīt pretējo, lai nerastos liekas domstarpības.

Svari Šodien tev jāizprot savas robežas. Ja pēdējā laikā pārāk bieži esi gājis uz kompromis un ļāvis citiem kontrolēt situāciju, tad ir pienācis īstais brīdis skaidri izteikt savas domas šajā sakarībā. Labāk būt godīgam.

Skorpions Tev jāpaceļ acis augstāk, tad ieraudzīsi, ka tuvas attiecības cieš no no tavas nevērības. Ja tu atrastu laiku sarunām par to, kā uzlabot esošo situāciju un ko gaidīt no esošajām attiecībām, viss būtu labi.

Strēlnieks Šķitīs, ka šodien viss iespējamais noiet greizi. Tev var izdoties labot situāciju, nevis slēpjoties no tās, bet runājot un risinot to!  Ja sapratīsi, kas notiek, tu vari krietni progresēt.

Mežāzis Lai saglabātu mieru, tev jābūt atklātam par savām domām. Ja spēsi dalīties savās pārdomās un apkārtējie vēlēsies klausīties, tad jau tuvākajā laikā viss noskaidrosies!

Ūdensvīrs Tev būs visai grūti atklāt savas domas un paust īsto nostāju kādā jautājumā. Tev šķiet, ka būtu jāvar tas pateikt, bez vismazākās minstināšanās. Tomēr, dziļi sirdī tu zini, ka izteiktie vārdi ļoti daudz nozīmē, tādēļ tu atturies.

Zivis Dažkārt, lai arī cik gudri būtu tavi argumenti un lai arī cik meistarīgi tu tos pasniegtu, tev grūtības var sagādāt kāda cilvēka pārliecināšana. Tu vēlies, lai kāds piekrīt tev šajā konkrētajā ziņā, bet viņš to darīt nevēlas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru