18. decembra dienas horoskops – bumba ar laika degli!

 

Noskaidro, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi! Vai tas ir kas labs, vai slikts? Viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa!

Esošais zvaigžņu stāvoklis daudz ko var pateikt par tavu šīs dienas situāciju. Noskaidro, kāda tev būs šī diena!

AUNS Neuztrauc citus ar ziņām, par kurām pats neesi pārliecināts. Būs vēl viena iespēja labot to, ko esi sabojājis, pacenties to neizniekot.

VĒRSIS Tu tiešām nevari izmainīt neko, lai mainītu to, kas notiek. Šodien uziesi ieskatu tajā, kāda izveidosies tava nākotne – ir vērts iegaumēt.

DVĪŅI Mazliet nāksies parūpēties pašam par sevi. Būsi emociju bumba, kas kurā katrā brīdī var uzsprāgt. Neuzgāz citiem savu pārdzīvojumu nastu.

VĒZIS Nevajag citiem uzspiest savu viedokli – tā būs labāk visiem. Centies būt pēc iespējas ieturētāks, savaldies, kad arī tiec izaicināts.

Lasi arī: Mīlestības horoskops decembrim – kas tevi sagaida šajā mēnesī?

LAUVA Nāksies censties tik ļoti, cik vien varēs, citādāk neizdosies. Šodien visa pamatā būs smaga strādāšana, lai tu varētu justies pilnvērtīgs.

JAUNAVA Ļoti laba diena izbraukšanai ārpus ierastās vides. Būs cilvēki, ar kuriem būs grūti sadzīvot, bet, ja nepievērsīsi tam pārāk lielu vērību, viss būs kārtībā.

SVARI Neprasi padomu, ja tik un tā rīkosies pats pēc saviem ieskatiem. Šodien nevienu nevajag kaitināt, jo cilvēki tevi īsti nesapratīs.

SKORPIONS Tavā dzīvē ienāks jauni cilvēki, kuri atnesīs jaunu dzīves uztveri. Šodien tu sapratīsi, ka tev vajag vairāk atvērties un izklaidēties – vairāk spontanitātes!

Lasi vēl: Nopietnas attiecības vai romāns? Kas katru zodiaka zīmi sagaida 2018. gadā? 

STRĒLNIEKS Pēkšņi būsi kā pavisam cits cilvēks, varēsi daudz vairāk nekā parasti. Vari uzstādīt augstākus mērķus, nekā parasti.

MEŽĀZIS Ar naudu visu nenopirksi, tādēļ vairāk pievērsies emocionālajām vērtībām. Turi sevi rāmjos, neļauj pārāk daudz trakot.

ŪDENSVĪRS Nesavaldība šodien tev nenāks par labu. Atvēli mazliet vairāk laika attiecību nostiprināšanai, citādi paliksi pavisam viens.

ZIVIS Nekreņķējies par mazu neizdošanos. Tev šodien ir jābūt ļoti spēcīgam, lai tiktu galā ar nelabvēļiem – viņi centīsies tev uzbrukt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru