18. februāra dienas horoskops – gatavojies pārmaiņām!

Auns  Šodien tev būs pilna galva domu, citas ģeniālas, citas pilnībā izfantazētas, tev nāksies starp tām navigēt un realizēt tās, kas tev turpmāk palīdzēs mērķu sasniegšanai!

Vērsis Šodien atklāsies kas jauns – gan atbildes uz sen uzdotiem jautājumiem, gan patiesā perspektīva par notiekošo. Attiecības, kas ir nesen radušās, var nonākt sarežģītā situācijā!

Dvīņi Lai kāda arī situācija šodien nerastos tavā ceļā, izmantojot savus runas talantus, lai tiktu ar tām galā bez problēmām. Reizēm spēja aizrunāt ausis ir visai parocīga!

Vēzis Gatavojies pārmaiņām! Tagad, kad šķiet, ka visu esi sapratis, tevi sagaida kāds pārsteigums, kas liks pārdomāt lietas un, iespējams, mainīt virzienu.

Lauva Iemācies atpazīt patiesību no meliem, nostādot tevi augstākā pozīcijā pār citiem! Kāds pie tevis šodien varētu griezties pēc padoma – izrādās, ka abi esat gājuši līdzīgus ceļus, tāpēc dalies savā pieredzē!

Jaunava Varbūt tev šodien gribēsies palikt vienatnē ar sevi un savām domām, tomēr labāk gan būtu komunicēt ar citiem – būs vieglāk sasniegt savus dienas mērķus!

Svari Pateicoties visam labajam, pat sliktajam, kas ir noticis pēdējos mēnešos, tev tagad būs vieglāk pāriet dzīves jaunajā posmā, un uz notiekošo skatīties mazliet vieglāk.

Skorpions Šodien tev var parādīties vienreizējas iespējas, tāpēc izmanto tās, kamēr vēl nav par vēlu! Ja koncentrēsies uz negatīvām lietām, tad radīsi vien liekas problēmas, tāpēc izmanto savu enerģiju, vairojot prieku un laimi!

Strēlnieks  Lai arī cik ļoti tu neciet pārspīlēšanu, šodien nebūs viegli objektīvi novērtēt esošo situāciju. Turi acis un ausis vaļā, jo tev radīsies negaidītas iespējas!

Mežāzis  Attiecības ar tuvajiem šodien paliks jūtami stiprākas. Izvērtējot cilvēkus, ņem vērā viņu spējas, nevis savas personīgās vēlmes un izjūtas!

Ūdensvīrs Šodien tev būs jābūt uzdevumu augstumos, jāizliek vislabākais, ko tu vari, jo citi uz tevi šodien stingri skatīsies! Atgriezīsies iedvesma, kas ļaus salikt plānus un mērķus pa plauktiņiem, un saprast kā uz tiem tiekties!

 Zivis Tava pozitīvā attieksme ļaus šo dienu padarīt daudz patīkamāku ne tikai sev, bet arī apkārtējiem – dalies priekā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru