18. februārī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

anna-sophia-robb-actress-blondes-women-females-girls-sexy-babes-face-eyes-wallpaper-1

 

Neskatoties uz to, ka esat ļoti neatkarīgi, Jūs ļoti augstu vērtējat komunikāciju ar apkārtējiem un apzināties sadarbības svarīgumu. Jūs interesējaties par cilvēkiem un mīlat būt līderi, tomēr Jums vajadzētu izvairīties no pārāk augstām prasībām un vēlmes komandēt.

Jūs varat būt gan neaizsargāti un viegli ievainojami, gan arī cietsirdīgi, tāpēc apkārtējiem bieži vien ir ļoti grūti saprast, kā Jūs spējat apvienot mīlestību un disciplīnu.

Līdz 31 gada vecumam Jums pirmajā vietā ir iztēle un emocionālā jūtība. Tas Jūs iedvesmo ideālistisko, radošo un garīgo mērķu meklējumiem. Pēc tam Jūs jūtat vajadzību kļūt daudz izlēmīgākiem un aktīvākiem, realizēt jaunas idejas.

 

Lasi vēl: Februārī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas

 

Sirds dziļumos Jūs esat ļoti jūtīgi, it īpaši tas attiecas uz jūtu un mīlestības izpausmēm, tomēr tajā pašā laikā Jums ir ļoti grūti paust savas emocijas. Reizēm tas var izraisīt skepsi un vēlmi noslēgties sevī.

Intuitīvi un jūtīgi, Jums ir nepieciešama iespēja izteikt savas patiesās jūtas. Jūs tiecaties pēc radošiem cilvēkiem, kas pilnīgi noteikti apzinās dzīves jēgu. Parasti Jūs esat tendēti uz nopietnām attiecībām, esat spējīgi būt uzticīgi un mīloši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru