18. marta dienas horoskops – nestreb karstu!

Auns Nestreb karstu! Zināms, ka patīk visu vienmēr uzreiz un bez apdomāšanas, bet varbūt šoreiz par visām reizēm ir vērts nogaidīt?

Vērsis Tas, ka slēpsi emocijas, ne pie kā laba nenovedīs. Labāk izrunājies ar kādu, kurš vienmēr ir centies Tevi atbalstīt- tas palīdzēs!

Dvīņi Ja redzi, ka ķieģelis tikpat kā krīt tev uz galvas, ir vērts paiet kādu solīti nostāk. Izvērtē, kur tev ir jābūt, nevis, kur gribi būt!

Vēzis Nekas nav labāks par mierīgu vakaru mājās ar mīļotajiem cilvēkiem. Meklēsi tikai patīkamas emocijas, visu negatīvo laidīsi gar ausi.

Lauva Viss, kas stāv deguna priekšā un ir viegli sasniedzams, nav tas, kas tev vajadzīgs. Labāk izdari ko izaicinošāku un tas noteikti atmaksāsies!

Jaunava Varbūt Tev vajadzētu piebremzēt. Esi kļuvis apņēmības pilns, bet vai tas neietekmē tavu privāto dzīvi? Padomā!

Svari Jaunas tikšanās ir jaunas iespējas. Protams, ne vienmēr, tādēļ šoreiz paskaties uz visu no malas  ar kārtīgi kritisku aci.

Skorpions  Gatavojies kādām jaunām ziņām, kas uzgāzīsies kā spainis uz galvas. Tās nebūs pārāk labas – bet tu ar to spēsi samierināties!

Strēlnieks Šodien galvā viss būs lielā putrā, un brīžiem nemaz nesapratīsi, kur īsti likties un ko darīt. Prasi kādam palīdzību-nekaunies.

Mežāzis Šodien viss izdosies tā, kā plānots. Vari droši mesties šodienas piedzīvojumos ar pilnu sirdi – nekam nevajadzētu noiet greizi

Ūdensvīrs Tas, ka tu kaut ko vēlies, nenozīmē, ka tam pa taisno jāskrien pakaļ. Izdomā rīcības plānu- soli pa solim- un tikai tad sāc rīkoties!

Zivis Iespējams, ka tev pavērsies kādas jaunas iespējas saistībā ar darbu. Nekoncentrējies uz problēmām privātajā dzīvē – tagad neatrisināsi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru