18. marta dienas horoskops

Auns Problēma slēpsies tajā, ka meklēsi vainu citos, bet sevi no malas neredzēsi. Nepārmet citiem viņu dīvaino rīcību, bet gan padomā, kā pats esi uzvedies!

Vērsis Būsi neapmierināts ar kāda līdzcilvēka attieksmi pret tevi. Iespējams, tiksi aizskarts, taču centies to neņemt pie sirds, bet gan uzmanību veltīt sevis pilnveidošanai.

Dvīņi Būs maz laika, bet visu būs jāpaspēj izdarīt – ieteicams nenodarboties ar blakus lietām un koncentrēties tikai uz svarīgāko.

Vēzis Šodien pārlieku neuzupurējies citu labā, bet gan uztraucies pats par savām interesēm. Padomā, vai visi pret tevi izturas pienācīgi? Varbūt laiks pievērsties tikai tiem, kam neesi vajadzīgs tikai savtīgiem nolūkiem?

Lasi vēl: Mīlestības horoskops martam; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Šodien tiks pārbaudīta tava pacietība, ko citi diemžēl neapzināsies, tāpēc uz negatīvām darbībām nereaģē tik pat negatīvi! Vislabāk šodien būtu darboties vienatnē.

Jaunava Nespēsi koncentrēties uz darbu, jo tevi uztrauks tās lietas, kas risinās tavā personīgajā dzīvē. Atslābsti un atvelc elpu – viss nav tik traki, cik šobrīd izskatās!

Svari Neatsaki citu piedāvājumiem, bet gan izmanto iespējas! Iespējams, ka kāds no paziņu loka par tevi izplata nepatiesas un aplamas runas, tāpēc turi acis un ausis vaļā!

Skorpions Nepasaki to, ko vēlāk varētu nākties nožēlot! Emociju uzplūdi nav attaisnojums aizskarošiem vārdiem, tāpēc centies sevi savaldīt!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 13. līdz 19. martam

Strēlnieks Šodien dari to, ko pats uzskati par nepieciešamu, malā noliekot citu vēlmes un vajadzības. Tu nevari gādāt par citiem, ja tev pašam neiet pārāk gludi.

Mežāzis  Ja palicis kāds nepadarīts darbiņš, tad labāk to izdari tieši šodien. Vakaru pavadi mājās, kārtīgi atpūšoties-uzkrāj spēkus nākamajai nedēļai!

Ūdensvīrs Uzturies vienā kompānijā ar cilvēkiem, kurus tu cieni vai no kuriem vari iemācīties kaut ko jaunu! Gaidāma jauna un interesanta informācija.

 Zivis Izvēlies darbus, kas nekaitēs tavai veselībai! Labas iespējas gūt svarīgus kontaktus, tāpēc nebaidies paust savu viedokli skaļi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru