18. septembra dienas horoskops – atbildes slēpsies deguna galā!

Auns Meklēsi dažādus veidus, kā aizpildīt savu dienu. Iespējams, ka šodienu vislabāk būtu pavadīt tuvāko cilvēku lokā un pavisam mierīgi – bez trakulībām un galējībām.

Vērsis Būsi par kaut ko noraizējies un ar nevienu par to nevēlēsies dalīt, taču šoreiz neklusē, bet pasaki, kā jūties. Apkārtējie būs saprotoši!

Dvīņi Nespēsi koncentrēties, pat ja vēlēsies darīt vairākas lietas vienlaikus. Iespējams, ka šī diena nemaz nav paredzēta darbiem, bet gan kārtīgai atpūtai.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (12.09.- 18.09)

Vēzis Ja tas nekādā veidā neietekmē tavus darbus, tad šodienu paņem brīvu un atpūties. Nav izslēgts, ka vakara pusē vari nodoties mierīgām sarunām ar kādu ļoti tuvu cilvēku.

Lauva Radīsies vēlme komunicēt un tikt atpazītam. Šodien centies būt labs pret ikvienu un nevienu neaizskart!

Jaunava Meklēsi zelta vidusceļu un kompromisu. Reizēm visas atbildes slēpjas deguna galā! Nemeklē tās apkārt!

Svari Vēlēsies tikt saprasts un atbalstīts. Vissaprotošākā izrādīsies ģimene, šodien neko neslēpt, bet gan dalies ar saviem pārdzīvojumiem!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (12.09. – 18.09.)

Skorpions Nezināsi, ko darīt, lai uzlabotu esošo situāciju. Lai vai kā – vienkārši rīkojies. Tas jebkurā gadījumā būs labāk, nekā sēdēt, rokas klēpī salikušam.

Strēlnieks Nespēsi izlemt, un arī līdz galam nezināsi, ko vēlies. Šodien ieteicama zīlēšana vai zīmīgu sapņu tulkošana – iespējams, ka tad situācija taps skaidrāka.

Mežāzis Neklausies tajā, ko saka apkārtējie. Šoreiz tieši tev pašam būs taisnība. Esi uzstājīgāks un neatkarīgāks!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām septembris nesīs veiksmi mīlestībā

Ūdensvīrs Nemēģini izpatikt apkārtējiem, šodien ieturi neitrālu pozīciju un atsakies un spontāniem piedāvājumiem – ja kādam kaut ko esi apsolījis, tad izpildi savu solījumu!

Zivis Būs sajūta, ka kādam esi palicis parādā par kaut ko, taču tas ir lieki! Tikai tāpēc, ka tev ir tāda sajūta, nenozīmē, ka tev tas ir jādara. Šādām darbībām jānāk no sirds, nevis jādara pienākuma sajūtas vadītam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru