19. maija dienas horoskops – savaldies!

Auns Lai arī cik muļķīgi un naivi tas neizklausītos – nomierinies un mazliet pacieties, jo viss nokārtosies pats no sevis!

Vērsis Saspringta gaisotne. Pie tā būs vainojams darba grafiks un kolēģi. Centies saglabāt mieru!

Dvīņi  Maza iedvesma var novest pie liela sapņa – nebaidies tiem ticēt! Viss labais nāk ar gaidīšanu, tāpēc nobruņojies ar pacietību un sāc rīkoties!

Vēzis Nekautrējies lūgt padomu! Labāk kādam paprasīt, nekā akli rīkoties. Nesteidzies- šodien visu ar apdomu!

Lasi arī: Nedēļas mīlestības horoskops (16.05. – 22.05.)

Lauva Svarīgu un ilgu ieceru realizēšanai nepiemērots laiks – labāk atliec to uz vēlāku! Šodien ne viss ritēs tā, kā plānots.

Jaunava Šodien pacenties neko neplānot – tāpat viss nenotiks pēc grafika. Neparedzēti notikumi un cilvēki. Uzdrīksties!

Svari Gaidīsi brīnumu, bet šoreiz tādi būs jārāda tev pašam. Pacenties, lai attiecību atmosfēra būtu mazliet romantiskāka par līdzšinējo!

Skorpions Atceries – sienām ir ausis. Ja stāsti kādam savus plānus vai runā par citiem, pārliecinies, ka šim cilvēkam vari uzticēties!

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļa solās būt veiksmīga (16.05. – 22.05.)

Strēlnieks Šodien ieteicams paļauties tikai uz sev zināmiem cilvēkiem, svešie, iespējams, pievils! Centies sīkumus neņemt pie sirds!

Mežāzis Ja kaut ko gribi – saki uzreiz! Klusēšana šodien nebūs tava veiksmes atslēga. Stāsti patiesību, lai nenāktos sapīties melos!

Ūdensvīrs Pat ja viss šķitīs melns un drūms, padomā, kā tev patiesībā ir paveicies. Sāc novērtēt arī mazas lietas!

Zivis Šodien centies domāt loģiski – rīkošanās emociju iespaidā bojās ne tikai tavu reputāciju, bet arī attiecības ar apkārtējiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru