2. aprīļa dienas horoskops – domā arī par sevi!

Auns Šodien visa uzmanība ir jāvelta sev pašam. Būs blakus cilvēki, kuri tur vienmēr būs – gan priekos, gan bēdās. Izvērtē, ko vari uzņemties uz saviem pleciem.

Vērsis Neaizmirsti par saviem mērķiem tad, kad citi centīsies nomākt tavu prātu. Tas, vai tev viss izdosies, būs diemžēl atkarīgs no citiem.

Dvīņi Pakonsultējies sasāpējušajā jautājumā ar cilvēkiem, kuri tam jau ir gājuši cauri. Šodien būsi lepns bez gala, bet pacenties tomēr labāk nokāpt no saviem debesu augstumiem.

Vēzis Visus priecīgus padarīt nevarēsi. Šodien pakačāsi karmas punktus – tas nāks tikai par labu. Esi iecietīgs pret tiem cilvēkiem, uz kuriem esi uzlicis lielu atbildību.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (27.03.-02.04.)

Lauva  Šodien cilvēki būs atklātāki runājot par savām sajūtām, kas būtiski atvieglos savstarpējo sapratni attiecībās. Nav svarīgi, cik ļoti tu centies panākt, lai otrs atzīst savas jūtas, tagad tev pat nevajadzēs pūlēties, jo viņš pats visu pastāstīs.

Jaunava Lai gan neko neteiksi skaļi, citi tavas patiesās jūtas redzēs caur tavu rīcību. Atvēli laiku sev, pārdomā nākotnes mērķus!

Svari Labākās lietas nav iespējams iegūt uzreiz. Tev sākas garš cīnīšanās periods, lai dabūtu to, ko vēlies. Būs vajadzīgs draugu atbalsts, tādēļ nepamet viņus vienus.

Skorpions  Šodien tevi sagaida kāda interesanta pieredze. Ja šovakar dosies uz randiņu, gatavojies kaut kam īpašam. Jūs ātri vien atradīsiet kopīgu valodu, un patiesais sirds siltums vienam pret otru būs ļoti labi pamanāms.

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. marta līdz 2. aprīlim

Strēlnieks Tev būs iespēja sevi iepriecināt. Gaisā ir jūtama patīkama harmonija, kas ļaus jums izbaudīt laiku divatā. Varat aiziet vakariņās vai paši radīt romantisku atmosfēru mājās un izbaudīt divvientulību, kas uzlabos garastāvokli.

Mežāzis Ārkārtīgi pozitīva diena, kurā tu vienkārši nedrīksti bēdāties. Šodien nāks klajā noslēpumi, kurus neesi zinājis, kas arī parādīs priekšā, kā dzīvot tālāk.

Ūdensvīrs Nepārproti savas sajūtas, iespējams, ka tev ir “aizmālētas acis”. Ja ļausi sev kāpt uz galvas un sāpināt sevi, beigās pats vien būsi cietējs.

 Zivis Dažu negaidītu notikumu dēļ nāksies pārplānot dienu. Nedomā par lietām, kas tevi nomāc, pats vēlēsies ieslīgt nelielā depresijā – nepieļauj, ka tas notiek.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru