2. aprīļa dienas horoskops – saņemies!

AUNS Atceries, ka tas, ko esi ieplānojis, nedrīkst tikt atstāts novārtā- vajag darīt visu iespējamo, lai to sasniegtu. Neatslābsti!

VĒRSIS Visur apkārt sauc pienākumi, bet saņemties visu paveikt ir tā pagrūtāk. Koncentrējies uz patīkamo un lietderīgo.

DVĪŅI Gribēsi mazu atelpu, ko arī šodien saņemsi- īpaši vakarā. Izplāno, kā labāk salikt savu laiku tā, lai viss nesāktu apnikt.

VĒZIS Visur, kur skaties, tur ir viens un tas pats. Ja galva pilna domu, tad grūti pievērsties kaut kam konkrētam. Ir vajadzīgs laiks.

LAUVA Nepielaid sev tuvu cilvēkus, par kuriem pats neesi pārliecināts. Visa pamatā ir uzticēšanās, tāpēc izvērtē, kam Tu uzticies.

JAUNAVA Ja viss ir apnicis, tad izdomā plānu neparastām brīvdienām. Atceries tikai visu izplānot sīki un smalki – viss jādara laicīgi.

SVARI Vairāk centies šodien iesaistīties svarīgās sarunās. Tas nāks par labu Tavai nākotnei. Ja nespēj sevi piespiest-nogaidi.

SKORPIONS Nevajag pilnībā atraidīt cilvēkus, kuri par Tevi izrāda interesi. Varbūt šoreiz tomēr ir vērts pārkāpt pāri sev pašam.

STRĒLNIEKS Smelies jaunus iespaidus no draugiem- viņi ir gatavi Tev palīdzēt grūtā brīdī, kad pašam izeju atrast šķiet neiespējami.

MEŽĀZIS Visās jomās ik pa laikam Tev iespīd kāds gaismas stariņš- Tev jau nu noteikti šobrīd sākas baltā strīpa dzīvē- prieks par Tevi!

ŪDENSVĪRS Šodien gribēsi domāt par savu pagātni- un tieši par labajiem tās brīžiem. Padalies tajos ar citiem- kalpos viņiem kā labs padoms.
ZIVIS Darbu kaudzes Tev ir sakrājušās diez gan lielas- atvēli laiku tam, lai tās mazliet parevidētu un samazinātu. Vairāk darba spara!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru