2. augusta dienas horoskops – vairo prieku!

Auns Būsi pretējs vakardienas noskaņojumam – satiksi kādu cilvēku, kurš tev uzdzīs sliktas domas, bet saņemies un mēģini iepriecināt sevi!

Vērsis No prieka vai gribēsi skriet sienā, nezināsi, kur likties. Kad viss iet uz augšu, tad tu kļūsti par pilnīgi citu cilvēku!

Dvīņi Būs diezgan nomācoša diena- negribēsi neko darīt, nekur iet, ne ar vienu runāt. Varbūt arī nevajag- labāk atpūties!

Vēzis Kaut kas nebūs kārtībā, bet tomēr tevī būs tā pozitīvisma liesmiņa, kas uzturēs tevi pie dzīvības visas dienas garumā!

Lauva Negribēsi ne kustēties ārā no vietas. Tāda diena, kad varētu vienkārši sēdēt mājās pie televizora un viss- nenāks par ļaunu!

Jaunava Diena, kad jābūt tik aktīvam, cik iespējams. Droši pieņem visus izaicinājumus un dari to, kas tev patīk visvairāk. Enerģijas pieplūdums.

Svari Šodienu mēģini nepavadīt vienatnē- tas būs grūtāk, nekā sākumā varētu likties. Dienu velti pienākumiem- iespējams, ka kaut ko esi aizmirsis.

Skorpions Laba diena, lai iegādātos sev kaut ko jaunu un patīkamu. Iespējams, pat galīgi nevajadzīgu, bet vismaz prieciņš uz brīdi būs.

Strēlnieks
 Šodienā galīgi nav vietas tam, lai bēdātos. Pietam par tādiem sīkumiem, kas neko nenozīmē. Nečīksti, labāk papriecājies!

Mežāzis Atrodi kaut ko jaunu un interesantu-protams, no nodarbēm. Citādi tev sāk iestāties rutīna no kuras būs grūti izkļūt.

Ūdensvīrs
 Neesi tik lepns un atklāj savus plānus. Ja liekas, ka tevi par to nosodīs, varam nomierināt- ka uzklausīs ar prieku!

Zivis Dīvaina diena. Pat nevar pateikt, vai labā vai sliktā nozīmē. Tas laikam šoreiz būs atkarīgs no tevis- mēģini iet pa pareizajām takām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru