2. februāra dienas horoskops – nepakļaujies apkārtējo spiedienam!

Auns Nebaidies nostādīt savus mērķus augstu! Esot strādīgs un konkurenci mīlošs, tu sasniegsi visu, ko vēlēsies! Taču nekļūsti alkatīgs!

Vērsis Nenokar galvu, gan viss noskaidrosies! Lēni, bet droši ceļš tevi ved pie kārotā mērķa – esi pacietīgs!

 Dvīņi Tu neatlaidīgi ej uz savu mērķi, un katrs līdzeklis tev šķiet labs un atļauts. Uzmanies, jo augstāk kāpsi, sāpīgāk kritīsi!

Vēzis Tavas ieceres ir pārāk pārdrošas un nenosvērtas. Bezrūpīgām dienām, kaut kad pienāks gals, jo nedienas tevi pārsteigs pēkšņi!

Lauva Nauda maitā cilvēku, tāpēc neiedziļinies materiālo vērtību meklējumos! Uzmanies, lai netiktu apkrāpts un piedomā, kā rīkojies ar finansēm!

Jaunava Klusēšana ir zelts, to arī centies atcerēties visas dienas garumā. Reizēm vienkārši piekrist ir daudz vieglāk, nekā censties kādam iestāstīt pretējo.

Svari Iesaistīšanās jaunos darījumos vai attiecībās šodien nebūtu tā labākā ideja. Sākumā jātiek galā ar sevi pašu, lai domātu arī par citiem.

Skorpions Tev jāatrod balanss starp darbu un privāto dzīvi. Kaut kādā mērā viens otru ietekmē, un ne tajā labākajā veidā.

Strēlnieks Esi mierīgs, kad citi trako! Akli neiesaisties citu diskusijās par nenozīmīgām tēmām, bet gan atrodi kādu, kas tevi iedvesmos!

Mežāzis Tēlot bezsirdi šobrīd būtu labāk, nekā ļaut vaļu emocijām. Nepakļaujies apkārtējo spiedienam, bet gan parādi savu raksturu!

Ūdensvīrs Uzspīdēs veiksme un parādīsies jaunas iespējas, tāpēc nepalaid tās garām! Konsultēšanās ar citiem palīdzēs izprast visus plusus un mīnusus!

Zivis Nenovērtē sevi tik zemu, jo tu spēj vairāk, nekā uz doto mirkli varētu šķist, taču esi prātīgs un piesardzīgs, lai netiktu aptīts ap pirkstu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru