2. jūlija dienas horoskops – piekāpies!

Auns Labāk piekāpies! Pat tad, ja labi zini, ka tev ir taisnība, tev jāsaprot, ka ar daudziem strīdēties ir absolūti bezjēdzīgi.

Vērsis Ja tev tiek dota iespēja nopelnīt papildus naudu vai saņemt algas paaugstinājumu, pieņem to. Ja šodien ieguldīsi nedaudz pūliņu, tad vēlāk varēsi plūkt bagātīgus laurus.

Dvīņi Šodien tev būs piemērots noskaņojums ballītes rīkošanai, saaicini kopā visus draugus, kas bijuši uzticami un atbalstījuši tevi gadu gaitā.

Vēzis Kāds jauns nezināmais ļoti piesaistīs tavu interesi. Droši ej tam pretī un centies izpētīt – tas tev vērtīgi aizņems laiku.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (27. jūnijs – 3. jūlijs)

Lauva Tava laime vēl nav iztecējusi. Tu pārāk daudz fokusējies uz citiem, un šodien to kārtīgi sajutīsi. Karma šodien strādās par labu tev.

Jaunava Jutīsies iedrošināts atklāti un godīgi izrunāties. Dažas problēmas liks tev runāt aplinkus, skaidri neizsakoties. Tā būs kļūda, it īpaši, ja tev tiek dota vienreizēji laba izdevība atrisināt savas problēmas.

Svari Neslēpies, ja atklāj svarīgu situāciju, par kuru jārunā ar mīļoto cilvēku. Šodien tev tiek dota unikāla iespēja no sirds izrunāties, lai arī būs daudz emociju. Labāk

Skorpions Neizdari priekšlaicīgus secinājumus, vispirms nogaidi un tad tikai kaut ko saki. Šodien nāksies pieciest vairākus cilvēkus, tāpēc centies būt pēc iespējas neuzkrītošāks un vienkārši māt citiem ar galvu.

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. jūnija līdz 3. jūlijam

Strēlnieks Iespējams, ka tiksi iesaistīts visai negribētā konfliktā sava atšķirīgā viedokļa dēļ. Atceries – ne visi cilvēki domā un dara vienādi, pasaulei ir nepieciešami citādāk domājošie!

Mežāzis Mainīsies tas, kas tev ikdienā vienmēr ir bijis apkārt. Jaunas sejas, jauni piedzīvojumi un iespaidi. Pozitīva diena – galvenais iziet ārā no mājas.

Ūdensvīrs Jutīsi spēcīgu vēlmi attīstīties – intelektuāli, finansiāli, profesionāli. Tā arī dari, tikai, ja šo motivējošo sajūtu pavada arī neiecietība un kašķīgums, tad skaidrs, ka notikumu attīstības gaita vairs nebūs tik pozitīva.

Zivis Jutīsies ierobežots savās iespējās un varēšanā. Gribēsies to, ko nevar dabūt, un neviens to nespēs tajā brīdī mainīt.

Lasi arī: Šīm 3 Zodiaka zīmēm šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (27.06. – 03.07.)

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru