2. marta dienas horoskops – esi piesardzīgs!

Auns Šodien esi piesardzīgs, it īpaši nodarbojoties ar sportiskām aktivitātēm, lai negūtu nopietnas traumas. Jutīsies drosmīgs, taču neesi pārdrošs!

Vērsis Tiem noslēpumiem, kas tev ir uzticētu, jāpaliek tikai pie tevis, neizpaud tos tālāk, neatkarīgi no situācijas. Vēlāk tiksi vainots pie nopietniem notikumiem un iesaistīts liekos konfliktos.

Dvīņi Pirms jaunu darbu uzsākšanas, pārliecinies, vai tavas idejas un ieceres maz ir reālas un piepildāmas! Šodienu velti savai ģimenei un draugiem!

Vēzis Nestrīdies ar kolēģiem, pat ja uzskati, ka viņi nav tik pieredzējuši un zinoši, kā tu. Reizēm aplamu un muļķīgu ideju uzklausīšana var novest pie citu problēmu risinājuma.

Lauva Neizaicini likteni! Šodien uzticies intuīcijai! Lieliska diena, lai atbrīvotos no negatīvās enerģijas un veciem krāmiem, kas tev atgādina par nevēlamiem cilvēkiem.

Jaunava Sadali pienākumus un plāno laiku, lai vēlāk varētu kārtīgi atpūsties un veltīt laiku sev mīļajiem. Atslābini prātu, paklausoties mūziku un satiekoties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem!

Svari Piemērota diena, lai darbotos ar radošiem cilvēkiem un nodibinātu jaunus sakarus. Kas zina, varbūt vēlāk šo cilvēku palīdzība tev izrādīsies visai noderīga.

Skorpions Nepārvērtē savas spējas un lieki nenostrādini sevi! Kaut arī vēl neesi sasniedzis savus izvirzītos mērķus, nepadodies, bet gan tici saviem spēkiem!

Strēlnieks Miglaini solījumi nav tas pamats uz kura būvēt savus plānus. Pirms kaut ko iesāc, pārliecinies, vai tas maz ir nepieciešams un kādu labumu tu no tā gūsi!

Mežāzis Nāksies pateikt ko pavisam nepatīkamu, tāpēc dari to smalkjūtīgi un mierīgi, pārlieku nesāpinot un neaizskarot otru cilvēku! Būs grūti pieņemt lēmumus.

Ūdensvīrs Nebaidies paust savu viedokli skaļi, iespējams, ka kāds no tā cietīs, taču pašlaik dari tā, kā pats uzskati par pareizu. Domā par savām, nevis citu interesēm!

Zivis Rīkojies tā, lai tu iegūtu jaunas praktiskās iemaņas, kas vēlāk varētu noderēt karjerā! Radošām idejām un darbiem piemērota diena.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru