2. martā dzimušie – kādi viņi ir?!

 

 

2. martā dzimušie ir labsirdīgi un ļoti jūtīgi pret citu cilvēku vajadzībām, tomēr jums vajadzētu censties saglabāt savu objektivitāti un atturēties no emocionālās nestabilitātes. Grūtos brīžos jums vajadzētu izvairīties no tendences uzņemties risku, lai aizbēgtu no realitātes.

Jūs esat apburoši, taču tajā pat laikā arī stingri un izlēmīgi. Asprātīgi un loģiski, jūs ātri vien spējat novērtēt cilvēkus un viņu motīvus. Alkas pēc naudas un prestiža jūs piespiež virzīties uz priekšu, kas nozīmē to, ka jūs pilnīgi noteikti spējat gūt panākumus dzīvē.

 

Lasi vēl: ZIVIS – mīlestība, attiecības, laulība; bieži vien piedzīvo neatbildētu mīlestību!

 

Līdz 18 gadu vecumam jūs esat ļoti jūtīgi, pirmo vietu jūsu dzīvē ieņem emocionālā attīstība un sapņi par nākotni.

No 19 līdz 48 gadu vecumam jūs pakāpeniski attīstāt savu pārliecību, kļūstat daudz aktīvāki un meklējat piedzīvojumus. Tas ir labs laiks, lai uzņemtos iniciatīvu un iemācītos būt daudz izlēmīgāki.

Pēc tam jūs kļūstat emocionāli līdzsvarotāki un praktiskāki, kā arī izjūtat vajadzību pēc stabilitātes.

Jūsu iekšējais spēks un šarms nodrošina jūs ar ļoti daudziem draugiem un pielūdzējiem. Jūs esat spējīgi būt mīloši un rūpīgi, tomēr jums vajadzētu izvairīties no tieksmes kontrolēt un komandēt.

Jūs piesaista spēcīgas personības ar labiem sakariem. Tieksme neatlaidīgi censties dēļ tiem, kurus mīlat, liecina par lojalitāti un atbildību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru