20. aprīļa dienas horoskops – meklē kompromisu!

Auns Šīs dienas enerģija ir spēcīga. Ja vēlies, lai viss mainās uz labu, tad koncentrējies uz labajām lietām, domājot par saviem mīļajiem un nākotni! Centies neaizrauties ar darbiem – tas tevi nomāks.

Vērsis Šis ir piemērots laiks, lai dalītos ar visdziļākajām sajūtām ar savu tuvo cilvēku. Ja spēsi patiesi atvērties, tā vietā, lai stāstītu puspatiesību vai pat melus, tad tas nāks tikai par labu tev pašam!

Dvīņi Uzticies savai intuīcijai, pievērs uzmanību tam, kas notiek apkārt! Neizolējies no apkārtējiem, pavadi laiku ar mīļajiem! Neuzticies visam ko dzirdi, nebaidies uzdot jautājumus!

Vēzis Tu nekad nezini, kas notiks, bet turpini virzīties uz priekšu, jo gaidāms brīnums! Atstāj pagātni aiz muguras! Ar mīļotajiem cilvēkiem ieteicams meklēt kompromisus!

Lauva Būsi nobažījies par kādu lietus, kas vēlāk izrādīsies tīrais nieks, tāpēc velti nestreso un centies domāt par kaut ko citu! Pēc sarunas ar līdzīgi domājošu cilvēku jutīsies emocionāli pacilāts.

Jaunava Būs grūti rast kompromisu ar kādu sev pazīstamu cilvēku, bet šoreiz piekāpies – ļauj viņam domāt, ko viņš grib! Atceries – ir daži cilvēki, ar kuriem nav pilnīgi nekādas jēgas strīdēties, jo viņi tāpat paliks pie sava!

Svari Jutīsies nesaprasts un atstāts novārtā. Iemesls tam būs tavs noskaņojums, nevis tas, ka kāds ar tevi nevēlēsies tikties. Iespējams, ka tā pat arī būs labāk – reizēm ir nepieciešams pabūt vienam.

Skorpions Būsi ļoti ziņkārīgs un vēlēsies uzzināt ko tādu, kas tev it kā nebūtu jāzina. Un ne velti. Tāpēc droši vari pielietot savas detektīva spējas, jo jaunā informācija liks mainīt domas par kādu cilvēku.

Strēlnieks Neļauj citiem tevi apmuļķot! Kāds ļoti vēlēsies tevi aptīt ap pirkstu, taču, ja būsi pietiekami acīgs, tad tas nenotiks! Ja nu gadījumā tev prāts nesas uz jokiem, tad gan!

Mežāzis Šodien parādīsies lieliska iespēja, lai parādītu savas līdera dotības! Izmanto to! Kaut arī būs cilvēki, kam skaudīs un kas aprunās, taču tas ir vismazākais sīkums, par kuru tev būtu jāuztraucas.

Ūdensvīrs Ja laicīgi tiksi galā ar pienākumiem, tad jutīsies kolosāli! Iespējams, ka nonāksi pie atziņas, ka būtu jāsāk plānot savs brīvais laiks, citādi visu vari neuzspēt.

Zivis Šodien būtu ieteicams atturēties no lielu pirkumu iegādes- vari tikt apmānīts, nopirkt nekvalitatīvu preci vai drīz vien atklāt, ka tā ir bojāta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru