20. februāra dienas horoskops – domā par savu labsajūtu!

Auns  Šodien vēlams sadarboties ar līdzīgi domājošajiem, lai neīstenotās idejas beidzot īstenotu! Nebaidies izteikt savu viedokli par to, kas tevi neapmierina!

Vērsis  Darbi ritēs raiti un bez īpašas piepūles, šodien atceries pievērsties arī saviem mīļajiem, kuriem uzmanību pēdējā laikā nav sanācis veltīt pietiekami.

Dvīņi Droši rīkojies pēc saviem ieskatiem! Ne vienmēr tiem, ar lielāku teikšanu, ir taisnība. Klausi savai intuīcijai un tā aizvedīs tevi tur, kur lemts!

Vēzis  Šodien svarīgi nodrošināt citu cilvēku labsajūtu, tas tevi parādīs labākā gaismā un, kas zina, varbūt novedīs pie negaidītas satikšanās!

Lauva Esi izpalīdzīgs! Ja vari, tad it īpaši finansiālos jautājumos, jo nauda drīz vien tiks atdota. Centies nedomāt par to, ko saka apkārtējie!

Jaunava Uzturies vienā kompānijā ar cilvēkiem, kurus tu cieni vai no kuriem vari iemācīties kaut ko jaunu! Gaidāma jauna un interesanta informācija.

Svari Šī diena ir ļoti piemērota jaunu darbu uzsākšanai, jo agri vai vēlu šie darbi tiks pabeigti līdz galam, kas ne vienmēr izdodas. Labs laiks jaunu attiecību veidošanai.

Skorpions Parūpējies par veselību, apmeklējot ārstu! Nododies fiziskām aktivitātēm, lai paceltu savu pašapziņu! Nedomā par tiem, kuri nedomā par tevi!

Strēlnieks Lieliska diena, lai dotos uz kādu darba interviju vai uzsāktu jauna darba meklēšanu! Tev nepieciešamas izmaiņas, tāpēc droši rīkojies!

Mežāzis Šodien novērtē to, ko citi tavā labā dara! Piemērota diena ceļošanai un jaunu iespaidu gūšanai. Iepazīsties ar jauniem cilvēkiem vai izlasi kādu labu grāmatu!

Ūdensvīrs Izvēlies darbus, kas nekaitēs tavai veselībai! Labas iespējas gūt svarīgus kontaktus, tāpēc nebaidies paust savu viedokli skaļi!

Zivis Būs vēlme paslinkot un pasapņot, taču padomā, vai šodien tas būtu ieteicams. Labāk izdari visus veicamos darbus laicīgi, lai vēlāk nenāktos ciest no miega trūkuma!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru