20. marta dienas horoskops – ļaujies mirklim!

Auns Saskarsies ar nesaskaņām ģimenē. Centies nerīkoties impulsīvi un emociju iespaidā nepateikt par daudz! Saglabā mieru!

Vērsis Dod vaļu fantāzijai un īsteno kādu sen lolotu ieceri! Zvaigznes sola panākumus, ja rīkosies atbildīgi un prātīgi. Nebaidies lūgt padomu no zinošiem cilvēkiem.

Dvīņi Apkārtējo runas un viedokļi tevi mazliet nomāks, taču neļauj tam ietekmēt pašsajūtu un darba produktivitāti! Izvairies no stresa!

Vēzis No rīta jutīsies savādi, jo būsi viegli emocionāli aizskarams. Dienas otrajā pusē ieteicams satikt kādu tuvu cilvēku.

Lauva Neizrādi pārāk lielas kaprīzes un neprasi par daudz! Labāk paskaties apkārt un novērtē to, kas tev jau ir dots! Šodien centies vairāk dot un mazāk ņemt!

Jaunava Neatkarīgi no tā, cik šīs dienas lēmumi ir svarīgi vai nesvarīgi, pieņemt tos ar lielu apdomu! Tev jābūt īpaši piesardzīgam!

Svari Nesēdi tur, kur parasti, bet gan izmēģini kaut ko jaunu! Šī ir piemērota diena jaunu lietu atklāšanai un izmēģināšanai, tāpēc uzdrošinies!

Skorpions Neļauj vaļu emocijām! Šodien vēlēsies izkratīt sirdi, jo būsi nesaprašanā. Uzticies tikai sev tuvākajiem un piedomā pie tā, kādu informāciju tu izpaud!

Strēlnieks Šodien centies atrast balansu starp realitāti un fantāzijām! Nolaidies no saviem iedomu mākoņiem un sāc rīkoties atbildīgi!

Mežāzis Meklēsi veidus, kā izpausties un kur izlikt savu enerģiju! Nododies savām sirdslietām un neiespringsti par darbiem!

Ūdensvīrs Galvā būs apjukums, jo nebūsi skaidrībā par savām un otra cilvēka jūtām. Atslābsti un ļauj visam ritēt savu gaitu!

Zivis Ļauj citiem vienkārši baudīt tavu kompāniju. Šodien izstarosi īpašu enerģiju, kas citu acīs tevi padarīs vēl harizmātiskāku!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru