20. marta dienas horoskops

Auns Pirms dārgu pirkumu iegādes, pajautā sev, vai ko tādu maz spēj atļauties, un vai tev maz kas tāds ir nepieciešams! Šodien gribēsi daudz, bet dabūsi stipri mazāk!

Vērsis Šodien ļoti svarīga būs oriģinalitāte, tu nevēlēsies palikt mājās, darot kaut ko garlaicīgu. Tāpat tu nevēlēsies būt kopā ar garlaicīga un vienveidīga dzīvesveida piekritējiem

Dvīņi  Pienākumus labāk atliec uz citu dienu, jo šodien tev galīgi nebūs noskaņojuma domāšanai. Nepārkarsē smadzenes un atpūties!

Vēzis Šodien gaidāma vienu kļūdu pieļaušana, lai no tā izvairītos – dari visu ar augtu pienākuma un atbildības sajūtu! Pievērs uzmanību detaļām!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops martam; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Nesteidzies notikumiem pa priekšu – viss pats atnāks savā laikā. Ja būsi pacietīgs, tad labas lietas priekšā ir gaidāmas.

Jaunava Mainīsies tas, kas tev ikdienā vienmēr ir bijis apkārt. Jaunas sejas, jauni piedzīvojumi un iespaidi. Pozitīva diena – galvenais iziet ārā no mājas.

Svari Nepārvērtē šodien savu spēku. Tas, ka tu ceri uz kaut ko, nenozīmē, ka tas piepildīsies. Ieturi distanci no cilvēkiem, esi tu pats.

Skorpions Tev nav obligāti jāpieliek daudz pūļu tikai, lai kādam iepatiktos – esi tu pats! Lielākas izredzes kādam iepatikties būs īpaši necenšoties, nevis iespringstot par katru sīkumu.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 13. līdz 19. martam

Strēlnieks Tev nebūs izvēles- jādodas tur, kur plūsma nes. Negribēsi rīkoties spontāni, bet šoreiz nebūs nekādas izvēles. Labāk samierinies!

Mežāzis Aizbraukšana kaut kur tālāk šodien būtu ideālais variants. Citiem spēsi palīdzēt vairāk, nekā sev pašam – tas varbūt pat ir labi.

Ūdensvīrs Tavi pienākumi no tevis prasīs vairāk, nekā jebkad. Neatslābsti, daudz ko palaid garām tik viegli plūstot visam cauri!

 Zivis Velti šo vakaru romantikai- tā ap tevi riņķos šodien traki daudz. Dienas laikā nepiesakies uz pārāk daudz pienākumiem-nepanesīsi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru