2017. gada horoskops Pūķa gadā dzimušajiem: mīlestība, karjera, veselība!

 

image-3

 

SIEVIETES

Ugunīgais Gailis Jums šajā gadā sola ļoti daudz pārbaudījumu, taču Jūs godam tos visus izturēsiet. Nelieli emociju uzplūdi ir raksturīgi visām daiļā dzimuma pārstāvēm, taču šajā gadā Jums no tiem nedaudz var nākties ciest.

Ja Jums blakus atradīsies uzticams pavadonis, tad šis periods paies gandrīz nemanāmi. Brīvajām Pūķa gadā dzimušajām sievietēm pēc morālā atbalsta vajadzētu vērsties pie draugiem.

 

VĪRIEŠI

Vīrieši – Pūķi bieži vien ir egoistiski un uzskata, ka ir Visuma centrs. Līdz ar 2017. gada iestāšanos Jums vajadzēs nedaudz pamainīt savus ieradumus.

Izrādiet lielāku interesi par savu otro pusīti, jo viņa ne vienmēr var pastāstīt par savām problēmām un dalīties savos pārdzīvojumos. Biznesa jomā Jūs gaida patīkams pārsteigums – Jums noteikti uzsmaidīs veiksme, un, iespējams, Jūs beidzot varēsiet realizēt kādu ilggadējo biznesa sapni.

 

MĪLESTĪBA

Astrologi brīdina, ka 2017. gadā Jūs būsiet diezgan nesavaldīgi, kas, lai cik dīvaini tas nebūtu, jau pirmajos gada mēnešos palīdzēs sasniegt vēlamo. Iespējams, ka uz pavasara pusi Jūs jutīsieties piesaistīti cilvēkiem, kuri ir attiecībās, kas Jūsu mērķi padarīs vēl vēlamāku. Pilnīgi iespējams, ka šis cilvēks sagraus savas esošās attiecības, lai būtu ar Jums.

Jāatzīmē tas, ka arī Pūķi šajā gadījumā var būt attiecībās, turklāt daži no viņiem arī ilgstošās. Tuvāk gada daudzi šajā gadā dzimušie, iespējams, pat būs gatavi laulībām.

 

KARJERA

Pašrealizācijas un profesionālās izaugsmes ziņā šis gads Jums solās būt visnotaļ veiksmīgs. 2017. gada vidū Jūs, iespējams, vēlēsieties uzsākt savu biznesu, taču esiet uzmanīgi, jo vasaras mēnešos veiksme no Jums būs nedaudz novērsusies, turklāt pastāv liela iespējamība, ka gada beigās Jums var nākties šķirties no Jūsu iemīļotā darba vai jaunizveidotā biznesa.

Ja kas tāds notiek, vērsieties pēc atbalsta pie saviem draugiem, jo viņi Jums ir vienmēr gatavi palīdzēt. Jau decembra sākumā Jūs, visticamāk, būsiet tikuši galā ar šo sarežģīto situāciju.

 

Lasi vēl: 2017. gada horoskops Kazas gadā dzimušajiem: mīlestība, karjera, veselība!

 

FINANSES

Astrologi brīdina, ka Pūķa gadā dzimušajiem šajā periodā var nākties palauzīt galvu par to, kur dabūt visnotaļ iespaidīgu naudas summu, kas arī Jums būs vajadzīga tam, lai atvērtu savu biznesu. Jūs piekritīsiet jebkādiem nosacījumiem, pat uz paaugstinātiem procentiem, lai tikai realizētu savas dzīves galveno sapni, taču zvaigznes Jums tomēr iesaka vērsties pēc finansu palīdzības pie radiem un draugiem.

Ja viņi Jums tomēr nevarēs palīdzēt un Jūs paņemsiet aizdevumu bankā, vasaras vidū Jūs var piemeklēt problēmas saistībā ar parāda atmaksu, tāpēc pacentieties rūpīgi izvērtēt savas iespējas, lai beigās nenokļūtu parādu gūstā.

 

VESELĪBA

Pūķiem ir visnotaļ spēcīga imunitāte, un viņi reti kad slimo, taču līdz ar 2017. gada atnākšanu viņu veselība var nedaudz pasliktināties. Gada sākumā Jūs vēl būsiet optimisma pilni, taču jau vasarā problēmu būs arvien vairāk un Jūsu noskaņojums būtiski pasliktināsies.

Visticamāk, ka Jūs izlemsiet vērsties pēc palīdzības pie kāda speciālista, un tas arī viennozīmīgi būs pareizs lēmums. Neatsakieties no ārstēšanās kādā rehabilitācijas centrā, jo tur ārsti pilnīgi noteikti zinās, kā palīdzēt Jums atgūt dvēseles mieru.

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru