2017. gada horoskops Zirga gadā dzimušajiem: mīlestība, karjera, veselība!

 

Horses in field

 

SIEVIETES

Zirga gadā dzimušajām sievietēm 2017. gadā ir jābūt gatavām uz visu. Iespējams, ka šis gads būs Jūsu pagrieziena punkts un prasīs no Jums ātru lēmumu pieņemšanu. Tas ir attiecināms gan uz profesionālo jomu, gan privāto dzīvi, jo Jūs pastāvīgi saņemsiet dažādus piedāvājumus (gan no priekšniecības, gan vīriešiem), un tikai Jūsu ziņā būs tas – pieņemt tos vai nē.

Lieciet lietā savu atjautību, lai izvēlētos, kas Jums ir sirdij tīkamāks. Ļoti daudzus sadzīves jautājumus nāksies risināt tieši Jums, kas liks Jums sākt uztvert sevi kā ģimenes galvas, kā rezultātā var izveidoties arī konflikti. Mēģiniet rēķināties arī ar savu izredzēto arī tādā gadījumā, ja viņš Jūsu abu labā dara visnotaļ maz.

 

VĪRIEŠI

Zirga gadā dzimušajiem vīriešiem viss gads paies kustībā. Jūs kaut kur skriesiet, kaut ko lemsiet un kaut ko darīsiet. Šis ritms Jums tik ļoti iepatiksies, ka Jūs pie tā pieturēsieties ne tikai visa 2017. gada garumā, bet arī pēc tam. Kolēģi darbā Jūs sāks vairāk cienīt vēl vairāk, jo Jūs ar prieku viņiem vienmēr būsiet gatavi izpalīdzēt, bet priekšniecība atzinīgi novērtēs Jūsu darba spējas.

Privātajā plānā zvaigznes Jums sola nelielas nesaskaņas ar otro pusīti, taču Jūs tās ļoti ātri spēsiet nogludināt. Pietiks ar to, ka izrādīsiet nedaudz vairāk uzmanības un sarīkosiet kādu negaidītu pārsteigumu. Tādā gadījumā Jūsu izredzētā ātri vien nomainīs dusmas uz mīļumu.

 

Lasi vēl: 2017. gada horoskops Kazas gadā dzimušajiem: mīlestība, karjera, veselība!

 

MĪLESTĪBA

Mīlestībā Zirga gadā dzimušie turpinās izrādīt savu uzstājību. Jau no paša gada sākuma Jūs virzīsiet sev tuvos cilvēkus darīt to, kas varētu nostiprināt viņu savienību. Jūs nespēsiet nosēdēt rokas klēpī salikuši un vienkārši noskatīties, kā paiet dzīve – Jums ir vajadzīga kustība, pārmaiņas un ļoti skaidrs ritms, ko Jūs sāksiet mācīt arī savam partnerim.

Ir vērts atzīmēt, ka tāda Jūsu centība partnerim patiks, un viņš pilnīgi noteikti ar sajūsmu izskatīs visus Jūsu piedāvājumus, lai stiprinātu šīs attiecības. Zvaigznes paredz, ka jau vasaras sākumā, iespējams, dosieties kādā jaukā ceļojumā, bet gada beigas nāksies veltīt kaut kādiem remontdarbiem.

 

KARJERA

Jums parādīsies izteikta nevēlēšanās iet uz darbu. Savus pienākumus Jūs pildīsiet bez īpaša entuziasma. Pārsteidzoši ir tas, ka, neņemot vērā Jūsu apātiju pret darbu, Jūs tomēr saglabāsiet savu amatu, jo Jūs ciena gan priekšniecība, gan kolēģi. Pavasarī zvaigznes paredz kādu piedāvājumu no malas, kas, bez šaubām, ļaus Jums nomainīt darbu vai pat pārcelties uz citu valsti, taču ne visi Zirga gadā dzimušie būs gatavi tik kardinālām pārmaiņām savā dzīvē. Rudenī Jūs vēlēsieties paaugstināt savu kvalifikāciju, tāpēc pieteiksieties kaut kādos kursos vai pat izveidosiet savu biznesu.

 

FINANSES

Neskatoties uz to, ka Zirga gadā dzimušie visu 2017. gadu uzturēs ļoti bezrūpīgu dzīvesveidu, par naudas lietām viņi varēs neuztraukties, jo šie cilvēki vienmēr atstāj kaut ko arī nebaltām dienām, lai būtu droši par savu nākotni.

 

VESELĪBA

Atšķirībā no iepriekšējā gada, 2017. gadā Jūs pret savu veselību sāksiet izturēties visnotaļ pavirši, bet kas tāds, bez šaubām, nepaliks bez sekām – jau pirmajā gada pusē Jūs varat saķert kādu vīrusu un saaukstēties. Kopumā Jums šis gads veselības ziņā nebūs no tiem labākajiem. Iespējamas problēmas ar iekšējiem orgāniem un augšējo elpceļu infekcijas. Iespējams, Jums pat nāksies doties uz slimnīcu, lai nepieļautu tālākus sarežģījumus.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru