2017. gada prognoze – AUNS; mīlestība, karjera, veselība

 

Attiecības un mīlestība

Šis gads Auniem solās būt mīlestības pilns! Ja tu jau esi attiecībās, tad 2017. gadā tās solās uzlaboties un kļūt vēl ciešākas. Iespējams, ka būsi emocionālāks, nekā parasti, taču, ja uz to skatās no gaišās puses, tad tavs partneris vēl labāk spēs saprast tavas jūtas un to, kā tev palīdzēt.

Tas pats attiecas arī uz seksu! Zvaigznes sola, ka 2017. gadā tava seksuālā dziņa pieaugs, un tev ar partneri šajā jomā ies nudien jautri. Iespējams, ka tu atvērsies vēl vairāk un ierosināsi izmēģināt kaut ko līdz šim nebijušu tieši gultā.

Auniem mīlas jomā ieteicams klausīt savai iekšējai sajūtai – tā tevi nepievils! Ja kaut kas attiecību jomā šķiet aizdomīgi, tad paļaujies uz savām sajūtām.

Daudzi Auni šajā gadā iepazīsies ar daudziem cilvēkiem un to vidū atradīs līdzīgi domājošus cilvēkus. Brīvie Auni to vidū par sastapt savu mīļoto cilvēku.

Nav izslēgts, ka daudziem Auniem šis gads var izvērsties par liktenīgo gadu, kad tu ar savu mīļoto cilvēku izlem šīs attiecības padarīt oficiālas jeb apprecēties.

Ja šajā gadā tev sanāk uzsākt attiecības, un ja tu jūti, ka viss ir kārtībā, kad gan sirds, gan prāts saka – JĀ, tad nevilcinies, bet gan ļaujies sajūtām. Mēs pārāk bieži prātojam,vai mums to maz vajag. Atceries – dzīvojam taču vienu reizi!  Nebaidies, un ļaujies kaut kam trakam un nebijušam!

Lasi arī par Vērsi: 2017. gada prognoze – VĒRSIS; mīlestība, karjera, veselība

Karjera un finanses

Šis gads Auniem sola īpaši daudz pārmaiņu, un viena no tām ietekmēs arī tavu karjeru. Ja tev nepatīk tavs darbs, tad 2017. gads būs pārmaiņu laiks, kad tev pavērsies vairākas iespējas un izdevības beidzot tikt tur, kur esi vēlējies būt.

Darba vietas maiņai noderēs naudas iekrāšana, iespējama arī dažādu lietu pārdošana. Var gadīties, ka kādu laiku būsi bez darba, taču, pēc tā zvaigznes sola, ka tu darīsi to, kas tev patiešām patīk.

Veselība

Šogad centies nepārpūlēties. Tev ik pa laikam būs nepieciešamas brīvdienas un laiks vienatnē, lai nejustos iztukšots un noguris. Ja esi plānojis uzsākt fiziskas aktivitātes, lai uzlabotu savu pašsajūtu, tad ieteicama ir vingrošana. Sievietēm piemērots laiks, kad domāt par ģimenes pieaugumu. Citām šogad var sanākt beidzot atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru