2017. gada prognoze – JAUNAVA; mīlestība, karjera, veselība

Attiecības un mīlestība

2017. gadā Jaunavas var izjust izteiktu vēlmi sākt jaunas attiecības – draudzīgas vai romantiskas, tas būs atkarīgs no pašas Jaunavas. Lai vai kā, tu vēlēsies, lai tās būtu stabilas, nopietnas un bez liekas drāmas.

Arī tām Jaunavām, kas ir attiecībās, šajā gadā tās solās kļūt nopietnākas. Ja esat pāris, kad salīdzinoši neilgi ir kopā, tad iespējams, ka beidzot iepazīsies ar partnera ģimeni, uzsāksiet kopdzīvi, un kļūsiet tuvāki.

Daudzām Jaunavām attiecības var izmainīt neparedzēta grūtniecība, tās var kļūt sarežģītākas un rūpju pilnākas. Ja vēlēsieties, tad viss izdosies. Svarīgi būs iepazīt savu partneri tuvāk.

Citi pāri vēlēsies atgriezties jaunībā un izdarīt ko tādu, ko iepriekš nav sanācis paveikt. Ceļošana ir visai laba lieta, kuru 2017. gadā izmēģināt!

Lasi vēl: 2017. gada prognoze – VĒZIS; mīlestība, karjera, veselība

Karjera un finanses

Nav nekāds noslēpums, ka Jaunavas ir strādīgi un centīgi cilvēki, kuri parasti nepadodas pie pirmajām grūtībām, bet cīnās līdz beigām. 2017. gads sola izmaiņas darba un karjeras jomā. Īpaši saspringts būs pats gada sākums, taču gada beigās darbi kļūs vieglāki.

Vēlēsies lielākus ienākumus, tas nozīmē to, ka būs jāstrādā vairāk. Iespējams, ka lielāka darbu kaudze tev nenesīs tik lielus ienākumus, kā strādāšana kvalitatīvāk. Iespējama darba vietas maiņa.

Lasi arī: 2017. gada prognoze – LAUVA; mīlestība, karjera, veselība

Veselība

 

Gaiļa gads Jaunavām būs stresa pilns, tas nozīmē to, ka būs nepieciešama atpūta. Šogad lielu uzmanību pievērs savai pašsajūtai un nespied sevi darīt tās lietas, kuras tev nav pa spēkam! Pārlieku liela slodze neatmaksāsies!

Ieteicams izmēģināt kaut ko jaunu, varbūt šoreiz tā būs joga?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru