2017. gada prognoze – MEŽĀZIS; mīlestība, karjera, veselība

Attiecības un mīlestība

Pašreizējās attiecības 2017. gadā varētu kļūt vēl stabilākas. Pieņem savus un otra cilvēka trūkumus. Ja arī tev nav tik daudz enerģijas kā otram, tāpēc mēģini veidot kompromisu, lai attiecības būtu saskanīgas. Nākamajā gadā Mežāzim mīlestība, sekss vai grūtniecība nebūs prioritāte, bet piedomā pie šīm lietām, jo tas nāks par labu attiecībām.

Ja pašlaik neesi attiecībās, tad 2017. gadā vari pastrādāt ar sevi, lai tādas izveidotu. Lai arī neesi tas, kurš ļoti viegli atklāj emocijas, tev tās jāapzinās un jābūt patiesam pret sevi, ja vēlies atrast otru pusīti. Tādā pašā veidā Mežāzis varēs iegūt arī jaunus draugus.

Lasi vēl: 2017. gada prognoze – SKORPIONS; mīlestība, karjera, veselība

Karjera un finanses

Skatoties uz 2017. gada prognozēm karjeras jomā, darbs tev varētu šķist kā galvenā dzīves sastāvdaļa. Iespējams, tu cītīgāk strādāsi un uztrauksies par darba saglabāšanu, tāpēc priekšnieka tuvumā dažreiz būsi nervozs. Nākamajā gadā darbā un biznesā tev būs radošas idejas, un nebaidies ar tām dalīties! Kas zina, varbūt tas palīdzēs nopelnīt paaugstinājumu vai algas pielikumu.

Lasi arī: 2017. gada prognoze – ŪDENSVĪRS; mīlestība, karjera, veselība

Veselība

2017. gads veselības jomā būs diezgan nestabils. Nebūs strauju pārmaiņu, taču nelielās izmaiņas būs labi pamanāmas. Arī enerģijas līmenis nākamajā gadā būs svārstīgs.

Reizēm tev šķitīs, ka enerģijas ir ļoti daudz, bet citreiz jutīsies iztukšots. Šī iemesla dēļ tev vajadzētu nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, kad jūti enerģijas pieplūdumu, jo citādi vari iedzīvoties liekā svara problēmās. Ieteicams arī izvēlēties veselīgu pārtiku. Iespējams, dažreiz jutīsies nemierīgs, bet vienmēr vajadzētu kārtīgi izgulēties, lai organisms varētu strādāt ar pilnu jaudu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru